hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 58-62. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 58-62. rész tartalma

 

 

2013.05.06., Hétfő 19.50 - 58. rész

Rita elkeseredik az Reginával való összetűzése miatt, és Marcinál keres vigaszt. A fiú megígéri neki, hogy eltölt vele egy romantikus délutánt, mert a Hannával történtek után kínozza a lelkiismerete. A mit sem sejtő Rita boldog, és azt hiszi, hogy kapcsolatuk csodálatos jövő előtt áll. A legromantikusabb pillanatban Marci nem bír magával, és bevallja, hogy félrelépett. Ritát és Kristófot az átbeszélgetett Margit-szigeti éjszaka sorstársakká teszi.

2013.05.07., Kedd 19.50 - 59. rész

Amikor Rita reggel hazaér egy álmatlan éjszaka után, és belebotlik Marciba és Anikóba, rögtön rossz következtetéseket von le. Továbbra is azt hiszi, hogy Marci lefeküdt Anikóval, és még a közösség többi lakója is rátámad az ártatlanul megvádolt Anikóra. Anikó követeli Marcitól, hogy mondja meg Ritának az igazat. De amikor Marci bevallja Ritának, hogy nem Anikóval hanem Hannával bújt ágyba, csak még jobban elítéli. Rita elhatározza, hogy nem csak a lakóközösségnek fordít ezért hátat, hanem egész Budapestnek.

2013.05.08., Szerda 19.50 - 60. rész

Marci nagyon rosszul van, miután Rita eltűnik Angliába. Ráadásul a lakók és leginkább Regina is ellene vannak. Csak Anikó próbál meg neki segíteni, mert Marci még mindig abban bízik, hogy Rita egyszer csak visszajön. Marci kétségbeesetten beállít Hannához és őt hibáztatja mindenért. Azután Marci eltűnik, és egy verekedésbe keveredik. Teljesen kimerülve és sérülten végül összeesik egy sötét elhagyott utcában. Joe váratlanul meglátogatja Hannát, hogy elterelje a figyelmét Regináról. Rájön, hogy nem csak neki vannak gondjai a magánéletével. Anélkül, hogy kimondaná Marci nevét, Hanna elmondja az apjának, hogy kihasználták. Ráadásul egy olyan fiú volt, akibe Hanna szerelmes. Joe ki van akadva és kijelenti, hogy megöli azt a fickót, ha egyszer találkozik vele.

2013.05.09., Csütörtök 19.50 - 61. rész

Az előző esti részeg viselkedése után Marci megpróbálja végre elfelejteni Ritát. Nagyon kínozza a bűntudat, hogy megcsalta őt Hannával. Elhatározza, hogy rendet tesz Rita szobájában, és azonnal szembekerül Reginával. Anikó átengedi a fiúnak a régi szobáját. Viszont a költözéssel sem múlik el Marci bűntudata Joe miatt, elvégre ő tehet Hanna szerelmi bánatáról, aki épp felbukkan a lakásban. Amikor Joe-nak feltűnik, hogy Marcinak sikerült egy kicsit felvidítania Hannát, annál boldogabb. Marci nem bírja ezt tovább csinálni, és elhatározza, hogy elmondja Joe-nak, hogy lefeküdt a lányával. Azonban az utolsó percben Regina vissza tudja tartani ettől, mivel biztos benne, hogy ez a gyónás egymás ellen fordítaná a lakótársakat.

2013.05.10., Péntek 19.50 - 62. rész

Regina reménykedik, hogy idővel csillapodik a Joe és közte lévő feszültség, de nagyon nehezen halad a dolog. Hiába tiszták a szándékai, Joe mindig valami rosszat feltételez róla. Amikor Dia azt tanácsolja neki, hogy nézzen új állás után, először habozik, nem akarja Joe-t pácban hagyni. Még egyszer beszél Hannával, hogy ne terhelje Joe-t még azzal is, hogy elmondja neki, hogy lefeküdt Marcival. De amikor egy éjjel véletlenül összefutnak a lakásban, annyira elfajul Joe és közte a helyzet, hogy Regina végül felmond.