hirdetés

A sors útjai 43-47. rész tartalma

A sors útjai 43-47. rész tartalma

 

 

2017.08.28., Hétfő 15:45 - 43. rész

Rosario temetésén Luist tévképzetek emésztik a bűntudata miatt. Pedro újra munkába áll. Blanka segítségével Amelia újra a szülői házban él, de nem egészen úgy, ahogy arra számított. Hernán és Mariana továbbra sem tűrik annak a gondolatát, hogy Amelia visszatérjen a házba. Úgy érzik, hogy először Blankát kell eltenniük láb alól. Cesár eközben megkéri Clarita kezét.

2017.08.29., Kedd 15:45 - 44. rész

Andrea elmegy Luishoz, hogy visszaadja neki a rubin gyűrűt. Leopoldo és Marissa épp a vita közben lépnek be az irodába. Leopoldo rájön, hogy Andrea nős szeretője, Luis. Blanka elviszi Fernando urat a kis házba, ahol Amelia lakik és Fernando úr felismeri a lányát. Fernanda és Pedro a házukat próbálják újjáépíteni és segítséget is kapnak.

2017.08.30., Szerda 15:45 - 45. rész

Marissa asszony megtudja, hogy leégett Fernandaék háza, ezért meglátogatja őket, ahol Pedro megtudja, hogy Marissa férje Luis Montero. Leopoldo számonkérni Luist, hogy ő e Andrea szeretője, Luis persze mindent tagad. Fernando úr a vizsgálatok eredményére vár. Fernanda a tanulás rovására próbálja jobb kedvre deríteni Pedrot. Amelia jó híreket kap, az orvosok szerint idővel újra járni fog.

2017.08.31., Csütörtök 15:45 - 46. rész

Marissa asszony biztos benne, hogy Andrea Luis szeretője és elküldi férjét a háztól. Fernando úr elmondja Amelianak, hogy egyetlen örököse az unokája lesz. Mariana azt hazudja Amelianak és Luisnak, hogy Pedro és Fernanda meghaltak a tűzben.

2017.09.01., Péntek 15:45 - 47. rész

Pedro meglátogatja a bankban Marissa asszonyt, s amikor Luis is belép Pedro nekiesik. Luis és Pedro is korházba kerül. Luis a sérülései miatt, Pedronak az elméje háborodik meg. Lucerot és Diego tanár urat egy intim pillanatban rajtakapja Lucero édesanyja, aki megesküszik, hogy a tánár viselkedése miatt tönkreteszi az iskolát. Rosaura azt mondja Amelianak, hogy számára a lánya és Pedro halottak. Luis börtönbe akarja juttatni Pedrot.