hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1095-1099. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1095-1099. rész tartalma

 

 

2017.08.28., Hétfő 20:15 - 1095. rész

Reggel mindenki meglepődik, mikor Lali beállít Tamarával. Rábeszélte a lányt az útra, és Paulával is lebeszélte, hogy engedje el. Joe nagyon örül. Mikor megérkeznek Montenegróba, Lali összebeszél Alexával és Gáborral, hogy kettesben kellene hagyniuk Joe-t és Tamarát. Mikor komppal indulnak egy kikötőbe, Lali kap is az alkalmon, és az utolsó pillanatban elhagyják a kompot, Joe és Tamara egyedül maradnak. Porto Montenegróban sétálnak, és megbeszélik korábbi, elhibázott kapcsolataikat, majd egy csókra is majdnem sor kerül, de megzavarják őket. Közben Alexáék az út mellett caplatnak a hőségben, mígnem rátalálnak egy kávézóra. Megismerkednek egy kapitánnyal, aki a vitorlásán szállítja haza őket.

Milán reggel még mindig meg akarja akadályozni Kíra és Bécy házasságát. Váratlanul támogatóra talál Karesz személyében, miután Milán a barátságukra hivatkozva könyörgött neki. Együtt elmennek a szálloda elé – mindenféle terv nélkül, de annál nagyobb meggyőződéssel! Ott összefutnak Paulával, aki végül beleegyezik, hogy becsempészi Milánt Kíra szobájába. Ám a lány ismét durván visszautasítja Milánt. Milán azonban nem adja fel és össze-vissza kezd el beszélni, amit végül Bécy is meghall. Bécy számára világossá válik, hogy Kíra és Milán valóban lefeküdtek egymással. Bécy eldobja magától Kírát és bosszút esküszik Milán ellen.

Maja úgy érzi, hogy folyton szivatják, amikor Bori reggel arra kényszeríti, hogy takarítson. Ám amikor Maja mégis szót fogad és nekiáll a munkának, egy súlyos következményekkel járó balszerencsés esemény történik. Véletlenül beleejti a felmosó vödörbe Karola vázlatfüzetét. Maja fél, hogy a többiek utálni fogják, ezért a mit sem sejtő Borira próbálja kenni a dolgot.

2017.08.29., Kedd 20:15 - 1096. rész

Amikor Bécy a verőembereit még éjszakára sem vonja vissza a lakóhajóról, a kölyköknek be kell látniuk, hogy komoly problémával állnak szemben. Bár Mesi rendőr apja elzavarja Bécy embereit, hamarosan maga Bécy jelenik meg, hogy kidobja Milánt a hajóról. Kíra felbukkanását követően aztán váratlanul mégis szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte.

A vitalista-ultimátum lassan a végéhez közeledik, és minden jel arra mutat, hogy Paula és Tamás kiállják a próbát. De mikor Paula tudomására jut, hogy Tamás a háta mögött már talált is egy lakást, dühbe gurul. Úgy érzi, hogy a fiú elárulta, és kétszer is összevész Tamással, amitől a lista számozása hirtelen 21-ről 23-ra ugrik. Paula egyre kevésbé biztos benne, hogy Tamással akar lakást venni.

Lali reggel új programot ajánl: egy kis falu fenn, szemben a hegyen. Kocsival indulnak, de az autó lerobban, majd kiderül, Lali csak tankolni felejtett el, mindenki mérges rá. Megindulnak a hegyen a hőségben benzines kannával. Lali leragad egy kecske ólnál, és találkozik egy kecskegondozó lánnyal, akibe azonnal beleszeret. A többiek közben fölmennek a faluba, ahol egy fotózásba botlanak, és a fotós megkéri Alexát és Tamarát is, hogy álljanak be. Lali is megérkezik a kiszemeltjével, akiről kiderül, ő is modell. A fotózás csodásan sikerül, de a végén Lalinak csalódnia kell.

2017.08.30., Szerda 20:15 - 1097. rész

Evelin elszörnyed, mikor Dani a hazatérése után közli vele, hogy Hawaiira szeretne költözni. Feldúltan közli a fiúval, hogy ő semmiképp nem fog vele tartani. De Dani dacból nem akar visszakozni. Evelin nagyon kétségbe van esve a veszekedés után. Nem akarja elveszíteni a fiút, és mikor beszél Karolával, bevallja neki, hogy vész esetén akár engedne is neki. Dani is meginog, de erről Evelin mit sem tud. András még jobban elbizonytalanítja a lányt.

Milán megalázkodik Bécy előtt, hogy adja vissza neki a lakóhajót. Bécy csúnyán lerázza, és ekkor Milán rájön, hogy csak akkor érheti el célját, ha helyreállítja Bécy megtépázott becsületét. Kírától kér segítséget, aki Bécy lába elé veti magát, és eljátssza, hogy Bécy sztorija, miszerint ő küldte el a lány, igaz. Bécy rájön a cselre, de hízeleg neki a dolog. Végül visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Reggel Tamara Joe szobájában ébred, megbeszélik, hogy titokban tartják, hogy lefeküdtek, és inkább maradnak csak barátok, nem akarják bonyolítani az életüket. Délután azonban Alexa kéri Tamarát, hogy segítsen neki pasizni, és így lelépnek két montenegrói fiúval koktélozni. Tamara nem érzi jól magát a fiúk társaságában, és Joe is féltékeny. Amikor a srác, akivel Tamara maradt, túl messzire megy, Joe közbeavatkozik, és megvédi a lányt. Az indulás előtt Tamara és Joe újra csókot váltanak.

2017.08.31., Csütörtök 20:15 - 1098. rész

Roland nem örül a reggeli hírnek, miszerint Evelin Danival Hawaii-ra megy. Ennél már csak az sokkolja jobban, amikor a klubból kilépve az anyjába botlik, akinek állítása szerint már nagyon hiányzott a fia. Egy kellemesen együtt töltött békülő napot töltenek el együtt, aminek a végén kiderül, hogy az anyja csak pénzt akar kérni Rolandtól. Roland újra keservesen csalódik az anyjában, és a feszültségét a munkatársain vezeti le.

Joe reggel beállít a fodrászatba, hogy levágassa a haját és újra lássa Tamarát. Ott értesül róla, hogy Tamarának egy családi eseményre kell mennie, és spontán felajánlja, hogy elkíséri unokatestvére, Dóra születésnapjára és házavatójára. A partin a megsavanyodott Dóra szüntelenül Tamarát piszkálja megjegyzéseivel, főként Joe-val való kapcsolatát érik a célzások. Végül Tamara annyira kiborul, hogy ott akarja hagyni az összejövetelt. De Joe megállítja: nem űzheti el egy hülye liba! Joe és Tamara eszeveszett rockot táncolnak, szétverve ezzel az illendő partit, közben fantasztikusan jól szórakoznak.

Karola a napot Krisztiánnal és a közeledő workshop résztvevőivel egy biliárd kocsmában. Később Szilárd is csatlakozik a társasághoz és számonkéri a spicces Karolát a túl szabad viselkedéséért. Szilárdnak feltűnik, hogy az egyik tag, Igor, aki hosszasan beszélget Karolával. Ráadásul, amikor Karolát és Igort egy in flagrantin kapja, teljesen kiborul. Veszekszik Karolával, majd szakít is vele.

2017.09.01., Péntek 20:15 - 1099. rész

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt, miután tegnap éjjel látta, hogy Roland totál szétcsúszott. Reggel rá akar nézni Rolandra, hogy minden rendben van-e, de ezzel megbántja Danit. Dani nem érti meg Evelin Roland miatti aggodalmát, és szerinte Evelinnek sokkal inkább a Hawaii-i útjukra való készülődéssel kellene foglalkoznia. Evelin nem találja otthon Rolandot, először csak Szilvivel találkozik, majd beállított Roland anyja és Andor, akik egész éjjel együtt buliztak. Danit próbálja megbékíteni otthon Evelin, de továbbra is aggódik Roland miatt. Újra felmegy, és hatalmas buliban találja Rolandékat, próbálja leszerelni a srácot, eközben véletlenül egy zacskót is talál nála, és elveszi tőle a drogot, amit az egyik vendégétől szerezett be. Beesik a főbérlő, aki kirúgja őket az albérletből.

Eljött a veszekedés-lista végnapja, és Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Paula szerint ez hihetetlen, és máris megjelenik egy újabb strigula a listán – már csak egy vonalka hiányzik ahhoz, hogy az összeköltözésük meghiúsuljon! Tamás majd’ megőrül, Paula pedig felteszi magának a kérdést, hogy tényleg közösen akar-e lakást vásárolni Tamással, és egy életre elköteleződni… Úgyhogy kiprovokál egy utolsó veszekedést, Tamás pedig teljesen kiborul, hogy Paula nem őszinte vele. Paula végül szakít Tamással.

Reggel megint csődöt mond Maja újbóli próbálkozása, hogy kibéküljön a lakótársaival a házban. Maja frusztrált, és nem bírja tovább a lakásban – elmegy sétálni. Séta közben véletlenül belefut, és megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség. És több mint egy éve után újra találkozik Karesszel, Milánnal és Mesivel. Maja durván felvág a srácok előtt, Győző pedig nagyon le van tőle nyűgözve. Amikor viszont megkeresi Maját a házba, Bori rájön Maja hazug történeteire, és leleplezi őt. Maja teljesen megalázva érzi magát, de Győző szeretetteljesen megvigasztalja. Amikor megtudja, hogy az albérletben mindenki gyűlöli Maját, akkor megszervezi neki, hogy visszaköltözhessen a lakóhajóra.