hirdetés

A sors útjai 87-90. rész tartalma

A sors útjai 87-90. rész tartalma

 

 

2017.10.30., Hétfő 15:45 - 87. rész

Marissa asszony viszavonja Luis meghatalmazását, hogy ő vezesse a bankot. Carolos épp akkor érkezik Fernandahoz, amikor Javier arra kéri, hogy mondja el Pedritoról az igazságot. Pedro meglátogatja Marissa asszonyt de a baráti beszélgetés Carlos érkezése után újabb veszekedésbe torkollik.

2017.10.31., Kedd 15:45 - 88. rész

Pedro és Fernanda virágüzlete beindulni látszik és ebben Maribell is segít nekik. Marissa meglátogatja az üzletben Fernandat és észreveszi, hogy Pedrito, Fernanda kisfia nagyon hasonlít Carlosra. Carlos megtudja, Camillatólk hogy Fernanda 2 évig börtönben volt és Luis és Marissa műve volt az egész. Carlos közben számokéri Fernandat, hogy ha 2 évig börtönben volt akkor ki Pedrito apja.

2017.11.02., Csütörtök 15:45 - 89. rész

Ignacio és Lupe megjelennek Luis irodájában és követeliik, hogy távozzon a bank éléről, mert Marissa vissavonta a meghatalmazást. De Luis ravaszul bebiztosította magát, ami ellen Ordonez elsőre nem tud semmit tenni. Rosaura elárulta Carlosnak, hogy Fernanda és Javier nem házasok. Carlos megfenyegeti Luist, hogy megöli, ha nem mond le örökségéről. Ezután Luis lelövik egy autóból a bank előtt.

2017.11.03., Péntek 15:45 - 90. rész

A rendőrség Carlost gyanúsítja a merénylet megrendelésével. Bírói parancsra letartóztatják. Fernanda próbál megbocsájtani Camillanak és amikor a Marianna utcára teszi a nevelt lányát, Frenanda befogadja. Fernando úr és Blanka megtalálják a csellel aláíratott végrendeletet amiben Fernando úr minden vagyonát Mariannara hagyja. Végül kiderül, hogy ki szervezte meg a Luis elleni merényletet.