hirdetés

Bosszú vagy szerelem 12. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 12. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan bemegy a rendőrségre, kideríteni Rifat múltját. Közben megtudja, hogy az apja a rendőrfőnknél van, a lány bemegy és kihallgatja a beszélgetésüket. Tahsin meghallgatja az információkat, amiket a rendőrfőnök talált Cesur szüleiről. A Hasan név hallatára az apja elkomorul, szerinte nem lehet véletlen és az sem, hogy Cesur anyja is ott lakik, ahol a nevelőnő. Este Tahsin visszaemlékezik a Cesurral közös emlékekre, Korhan közben beszél a tőzsdei befektetésről, utánanéztek Bülenttel és jó befektetésnek tűnik.

 

Cesur Banu gyerekére vigyáz és mesél neki Hasan mesébe bújtatott a történetéről. Hasan elment külföldre festeni tanulni. Mikor megtudta, hogy a családja bajban van, hazamegy a szüleihez. Az ötlete a család megmentésére az, hogy eladják a festményeket, megveszik a földeket, ahol híd épül a Boszporuszra. Hasan szülei nem akarták eladni a képeket, mert ebből akarják biztosítani fiúk jövőjét. Nem figyelnek rá, nem úgy a katonaságnál az őrmestere, akinek folyamatosan mesél a terveiről, a meghamisított képekről és a földügyletről, ami alapján kirángatja a szüleit az adósságból. Az őrmester fél évvel előbb leszerelt, mint Hasan, mire a Hasan is távozhat a katonaság kötelékeiből, megtudja, hogy az „álomládáját” ellopta tőle ez az őrmester. Ráadásul a leszerelése előtt nem sokkal porig égett a házuk.

Az idős nevelőnőt Salih megöli az otthonban, Tahsin és Adalet titka nem derülhet ki.

Cesur kamerán át figyeli az anyukáját, ahogy alszik az otthonban. Az egyik kamera felvételén meglátja Sühant, ahogy bemegy Rifat szervízébe. Cesur felhívja telefonon, Sühan meg jelzi, tudja, hogy maszkot visel és le fogja rántani róla. Sühan lebukik, mikor megjelenik Rifat, mivel a riasztó csendben jelzett neki. Sühan elárulja, megtudta, hogy hazudtak neki, elmondja Rifatnak, tudja, hogy már régi barátok. Rákérdez Rifattól, mióta dolgoznak együtt. Rifat elárulja, ő az édesapját ismerte régről, Cesurral csak évekkel később ismerkedett meg. Cesur a kamerán keresztül folyamatosan nézi őket és jól szórakozik. „Jól meglepett” – mondja záráskén Rifat. „Akkor most megérti, hogy én mit éreztem, mikor megjelent a háznál” - válaszolta Sühan.

Másnap reggel Sühan fut, Adalet asszony megjelenik az idősotthonban, ahol sírva fogadja a halálhírt. Tahsinék reggeliznek, Sirinék az esküvőt tervezik, Mihriban a gyárban intézi a dolgokat. Futás közben megjelenik Bülent. Bülent kideríti, hogy a cégben, amit Cesur meg akar velük vetetni a tőzsdén, a férfi is a partnerek között szerepel. Sühan odaszalad Cesurhoz és hozzávágja a kiderített információkkal teli papírokat. Kemal megijed, ugyanis befektette a tőzsdén az esküvőre félretett pénzüket, úgy érzi, most minden elúszott. . Sühan beolvas Cesurnak, ne etesse őt tovább, még a szerelmi fészkét is látta Banuval. Cesur nagyokat néz.

Sühant visszahívja a rendőr, akinél érdeklődött Rifat iránt. A hír az, hogy a férfit elbocsájtották a rendőrségtől, lopás miatt.

Cesur fogadja Banut a reptéren. Mérgesen mondja, nem tetszik neki, ahogy Sühannal játszik. Banu állítása szerint, csak védeni akarja a férfit, mert szerinte máris belezúgott a nőbe és nem fog tudni így a tervre koncentrálni. Szerinte itt csak Cesur fog sérülni és a végén Banu fogja a sebeket ápolni.

Cesur este próbálja hívni Sühant, de a nő nem veszi fel neki a telefont.

Tahsin dühös az információk miatt, már a legszívesebben feljelentené Cesurt, de nem tudnak lépni, mivel nem történt bűncselekmény. Korhan szerint ne tegyenek semmit, csak figyeljenek, és akkor majd kiderül a turpisság.

Kemal kivan, mert nem tud pénzt szerezni, részegre issza magát, Cesur hívja Sirint, hogy ott van nála a vőlegénye és nincs jó állapotban. Sühan és Sirin odasietnek. Kemal bevallja Sirinnek, hogy a pénzt befektette a tőzsdén, Sirin megkönnyebbül, már azt hitte, hogy megcsalták.

Cesur és Sühan félrevonul beszélgetni, Sühan megdicséri az elkészült házat. Cesur a beszélgetés végén kijelenti: „Ugye tudod, hogy más körülmények közt, most az ujjadon lenne a gyűrű. De nagy akadályai vannak”. „A legnagyobb akadály én vagyok. Nem akarlak és nem is akartalak” – mondja dühösen Sühan. „Rendben” – reagál kicsit megilletődötten Cesur.

Másnap reggel kiderül, hogy a két cég mégis egyesül, Cesur nem verte át Tahsinékat. Megy a buli Cesur házánál, Kemal és Sirin is nagyon boldog. Sühan Isztambulba utazott, hogy felvételeket találjon a lakás betöréséről. A felvételeken talán felismeri Rifatot.

Cesur és Banu buliján Mihriban asszony kineveti Tahsinékat, mert mint kiderül, ők nem fektettek be a tőzsdén, csak Kemal, aki viszont így nagyon jól járt az üzlettel. Az is kiderül, hogy Cesur nem is volt benne az egyik cég igazgatótanácsában, Bülentet valaki átverte, amikor az információkat megkapta. Cesur elbeszélget Tahsinnal, „talán majd legközelebb”, vigasztalja a férfit „Legközelebb csak nekem szólj”- válaszolja Tahsin.

Cesur a bulin bejelenti, talán nem is volt olyan rossz a tűz, mert a felújítás során, a föld ásásakor régi történelmi leleteket találtak és elővesz egy kis csomag aranypénzt, Tahsin meg félrenyelve köhög és dühöng megint egy sort, hogy Korhan eladta a földet. Banu és Cesur mosolyog.

Sühan is megjelenik a partin, de éppen meglátja Cesurt elmenni a ház mögé Rifattal és kihallgatja őket. Rifat az árvaházról hoz információkat. Kiderül, hogy Tahsin nem ebben az árvaházban nevelkedett, de az is, hogy az idős néni eleinte dada volt az otthonban, majd úgy lett hirtelen igazgató. Az előző igazgatót meggyilkolták, mint kiderült, azon a napon, amikor Cesur apját is. „És mindkét gyilkosság Tahsin Korludaghoz nyúlik” – Sühan majdnem elájul a hírre. Cesur szerint ez a nő biztos tudott valamit és azért ölték meg. Elküldi Rifatot, hogy tudjon meg Adalet múltjáról is valamit. Cesur és Banu aggódik, vajon látta-e őket Sühan Rifattal, de Cesur azon aggódik, hogy vajon hallotta-e őket, miről beszéltek.

 

További Bosszú vagy szerelem tartalmak