hirdetés

Paula és Paulina 64-68. rész tartalma

Paula és Paulina 64-68. rész tartalma

 

 

2017.11.27., Hétfő 14:45 - 64. rész

Serrano ismét felkeresi Paulinát, és közli, hogy ő fogja védeni. Carlos Daniel teljesen Paulina ellen fordul, akit Rodrigo és természetesen Piedad nagymama is a védelmébe vesz. Maldonado is tudomást szerez a lány sorsáról. Carlos Daniel hajlandó kifizetni Estefania részét. Piedad nagyi felkeresi Paulinát, aki arra kéri, hogy többé ne látogassák meg. Carlos Daniel felkeresi Paulát, akinek állapota egyre rejtélyesebb az orvos számára. Otthon közli, hogy Chabeláéknak el kell menniük.

2017.11.28., Kedd 14:45 - 65. rész

Paula lebukik Elvira nővér előtt, akit arra kér, hogy tartsa titokban, amit látott. Carlitos az esés után visszanyeri emlékezetét, és nem ismeri meg Chabela nagymamát. Chabela és Mojarras érzik, hogy el kell menniük, amit csak Piedad nagyi sajnál. Serrano beszámol Gemának Paulináról. Gema örül, hogy Carlos Daniel a lány ellen fordult. Carlitos természetesen az anyját keresi, ez Carlos Danielnek újabb szenvedést jelent. Carlitos mindent elmesél Fidelinának.

2017.11.29., Szerda 14:45 - 66. rész

Carlitos mindenre emlékszik, ami a balesete előtt történt. Ismét felismeri a családtagjait. Carlos Daniel nagyon bánja, hogy bűnösnek tartotta Paulinát, és azt hitte, hogy ő rabolta el a fiát. Meg akarja látogatni Paulinát a börtönben, aki azonban nem akar fogadni semmilyen látogatót. Serrano ügyvéd ismét felkeresi Paulinát a börtönben, hogy biztosítsa arról, mindent megtesz azért, hogy kihozza őt a börtönből.

2017.11.30., Csütörtök 14:45 - 67. rész

Carlos Daniel megígéri Chabelanak, hogy intézkedik a testvére ügyében. Serrano ügyvéd hajthatatlan Paulinával kapcsolatban, mindenképp segíteni szeretne neki, hogy visszanyerje szabadságát. Paulina továbbra sem szeretné, ha bárki segítene neki. Willy felkeresi Vivianat. Paula eljátssza az orvosának, hogy javulnak a reflexei. A börtönigazgatónak nagyon megtetszik Paulina. Carlitos meglátja Paulat az újság címlapján.

2017.12.01., Péntek 14:45 - 68. rész

Piedad mama kénytelen elmondani Carlitosnak, hogy Paulina börtönben van, és el is viszi hozzá. Paulina eközben dolgozni kezd a betegszobán, és kezdetben még Piedaddal és Carlitosszal sem hajlandó találkozni. Piedad mama viszont a sarkára áll. Willy kelletlen ugyan, de elkíséri Estefaniat háznézőbe. Paula úgy dönt, hogy Carlos Daniel lesz az, aki előtt először megszólal. Elvira nővér be is hívja a férfit a kórházba.