hirdetés

Titkok és szerelmek 66-70. rész tartalma

Titkok és szerelmek 66-70. rész tartalma

 

 

2017.11.20., Hétfő 19:00 - 66. rész

Luciana megfenyegeti Cristinát, hogy akár peres úton is megszerzi a gyerekét. Miriam felháborítónak találja Luciana viselkedését. Juan de la Cruz megesküszik Cristinának, hogy nem engedi, hogy megfosszák a gyerekétől. Tamara újból felkeresi Nicolast. Juan de la Cruz meglátogatja Lucianát, hogy felelősségre vonja. Tamara nem akar belemenni a válásba. Tamara újból felkeresi Cristinát, és egy óvatlan pillanatban elgáncsolja. Cristina legurul a lépcsőn.

2017.11.21., Kedd 19:00 - 67. rész

Cristinának szörnyű fájdalmai vannak. Rosenda még mindig Frescót keresi. Luciana rossz szemmel nézi Artemio és Lizbeth barátságát. Victor Manuel megtudja, hogy Cristina kórházba került, és azonnal odasiet. Tamara aggódik, nehogy kiderüljön, hogy ő lökte le Cristinát. Alonso és Victor Manuel összevesznek a kórházban. Cristinának kislánya születik. Cristina elmondja Viviannak, hogy Tamara lökte le a lépcsőn.

2017.11.22., Szerda 19:00 - 68. rész

Juan de la Cruz kis híján elárulja Viviannak, hogy Cristina Luciana lánya. Vivian megesküszik, hogy nem engedi bántani Cristinát. Rebeca felkeresi Lucianát, hogy a segítségét kérje Victor Manuel és Tamara kibékítéséhez. Fresco megszökik a kórházból, és bosszút esküszik. Vivian elmondja Lucianának, hogy nem engedi többé bántani Cristinát. Luciana nem hiszi el, hogy Tamara meg akarta ölni Cristinát.

2017.11.23., Csütörtök 19:00 - 69. rész

Az orvosok küzdenek Cristina és kislánya életéért. Luciana nem hiszi el Viviannak, hogy Tamara a hibás Cristina balesetéért. Lorenza Andres nyakába borulva gratulál az unokához, amikor megjelenik Luciana. Andres nem titkolja tovább Lorenzaval folytatott viszonyát. Artemio szerelmet vall Lizbethnek.

2017.11.24., Péntek 19:00 - 70. rész

Cristina pánikba esik, amikor megtudja, hogy Luciana is a kórházban van. Retteg, hogy valóra váltja fenyegetéseit, és elveszi tőle a gyerekét. Miriam megpróbál Luciana lelkére beszélni. Andres megérteti Lizbeth-el, hogy ameddig az anyja nem hajlandó megbocsátani neki, máshol keresi a boldogságot. Artemio megkéri Lizbeth kezét, és a lány igent mond.