hirdetés

Bosszú vagy szerelem 24. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 24. részének hosszabb tartalma

 

Sühan és az apja végre beszélnek egymással, vagyis végül csak Sühan mondja el a félelmeit. Sühan fél, hogy minden, ami körülötte van, csupa hazugság, hogy a falak, amik körülveszik, bűnnel, vérrel vannak beszennyezve. „Azt mondják, a gonosz ember süket. Apa, kérlek hallgass meg, én boldog életet akarok. Kérlek, ezt ne vedd el tőlünk. Én mindig ilyen hatalmas hegynek láttalak. Idáig mindig annak éreztelek. Mindig büszke voltam, hogy a lányod vagyok. De ezután is az akarok lenni.”

 

Miután Sühan kimegy a szobából, Adalet visszamegy és kezét Tahsin vállára teszi, majd Sühan a nappaliba érve, a festményt nézi a falon.

Rifat, Cesur és Kemal megkeresi Mithatot, de a férfi a családjával együtt elutazott. Cesur viszont szét akar nézni a környéken, gyanús kamionokat látott. Cesur nem hajlandó a kocsiban maradni, pedig még friss a sebe. Mithatot is meglátják a telepen, ahol a rendőrfőnök is megjelenik, egyértelmű a számukra, hogy Tahsin Korludag irányítja itt a szálakat.

Sühan Cesur házában, a karácsonyfa árnyékában, a lobogó tűz mellett ül a kandalló előtt és a Cesurral kapcsolatos szép emlékek jutnak az eszébe. Sirin elküldi aludni a nagyon fáradt Sühant, bár a lány nem akar menni, nem akar a férfi ágyában aludni, a szobában képet lát a férfi apjáról és a gyerek Cesurról. A könyvjelző a Sühan-féle parfüm illatminta lapja. Megsimogatja a férfi kispárnáját és elalszik.

Kemal és Rifat hazahozza Cesurt, aki megköszöni Rifatnak, hogy megmentette az életét. Mikor bemegy a házba és lefeküdne, örömmel tapasztalja, hogy Sühan az ágyában alszik. Lekapcsolja a lámpát és a nappali kanapén pihen le, nagyon békés pillanat és szépen megkomponált, ahogy Sirin és Kemal betakarják. Reggel Sühan annyira nem örül, hogy Sirin nem szólt neki, Cesur visszatéréséről. Majd megjegyzi, jobb lenne, ha elköltözne innen a férfi és az anyukája, itt nincsenek biztonságban.

Cesur megállítja Sühant, hogy ő nem hazudott neki soha. Régóta a nagymamája nevét használja, nem a Karahasanoglut, hanem az Alemdaroglut. Nem hazudott, csupán hallgatott. Sühant nem hatja meg, szerinte jobban teszik, ha minél előbb elmennek innen, mert az apja kiszámíthatatlan.

Korhan szeretné, ha menne már a házból Hülya, Cahide nem akarná elengedni. Végül olyan megható jelenetet ad elő a két nő, hogy Korhan megenyhül. Tahsin és Adalet elutazott Párizsba az ünnepekre.

Neclát és Bülentet is kihallgatták, Turan megint megfenyegeti a férfit, aki a rendőrségről kiérve már hívja is Tahsint, hogy beszámoljon a fejleményekről. Banu hívja Cesurt, hogy megtalálták a fegyvert, a gyanúsított is Korludagban van. Necla sír, hogy átverte Turan, Mihriban asszony megvigasztalja. Este mindenki az ügyről beszél, továbbra sem értik, hogyan ment Sühantól ki az SMS, miért emlegeti Turan, hogy Hülya és a gyerek. Banunak kellemetlen hallgatni, hogy Sühan és Cesur együtt van. Korhan meg védi Banut, ne beszéljen már így Bülent a nő előtt. Szerintük Turan össze-vissza beszél, nem áll össze a kép.

Sirin és Kemal beszélgetését kihallgatja Cesur és megtudja, hogy Sühan őrülten szerelmes belé, viszont azt már nem hallja, hogy Sirin folytatja, Sühan egyáltalán nem bízik benne.

 Sühan egyedül ül a nappaliban és a festményt nézi, visszaemlékezik Cesur reakciójára, mikor apja arról beszélt, hogyan lett gazdag.

10 nappal később, szilveszteri bulira készülnek.

Sühan nagyon tüsténkedik a konyhában, mindenkinek megmondja, ki mit csináljon, mikorra legyen kész a vacsora. Cahide partit ad, de Sühan szervezi. Sirin elmeséli, Cesur továbbra sem tért vissza. Megtudja, hogy minden nap videó telefonon beszél csak az anyukájával, azt is megtudja, hogy Banu nem ment vele. A következő jelenetből kiderül, Banu elvállalja Turan védelmét, de csak akkor segít a férfinak, ha minden részletet elmond neki. Tahsinék már Rómában járnak. Mihriban abban reménykedik, nyugodt szilveszterük lesz.

Korhan nyakláncot vesz meglepetésként Cahidénak. Meglepetésként Hülyának is vesz egy nyakláncot, a nő elérzékenyül, még sosem kapott ékszerüzletből nyakláncot és puszit nyom a férfi arcára.

Mihribant felhívják az aukciós házból és kiderül, a festmények a Karahasonoglu családé.