hirdetés

Bosszú vagy szerelem 34. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 34. részének hosszabb tartalma

 

Sühan kiderítette egy ügyvéden keresztül, hogy Cesur tud a végrendeletről, ami szerint ő örökli a birtokot, ha összeházasodik. Természetesen ezt is egy olyan bizonyítéknak tekinti, ami szerint átveri őt a férfi.

 

Sühan nem tudja, mitévő legyen, visszaemlékezik arra, hogy este Banu hívta.  Banu szerint Cesur veszített, mert beleszeretett Sühanba, de ittasan még azt is mondja a telefonban Sühannak, nem lesznek boldogok. És arra is, hogy az este Sühan felkereste Cesurt és elnézést kér tőle, nem akart beleavatkozni a férfi életébe. El akar költözni, de a férfi nem engedi, magához öleli.

Mithat temetésén ott volt Rifat is, egy fa mögül figyeli az eseményeket. Felismeri az egykori főnökét, eddig azt hitte, hogy őt is a Hasan ügy miatt rúgták ki, de láthatóan jól érzi magát Mehmet rendőrfőnökkel és Tahsinnal. Adalet bátyja levelet írt a börtönben, Cesur a címzett. Cesur meg festi a házat, ő még úgy tűnik, rendben van, nem tudja, mi játszódik le Sühanban. Kemal elárulja Sirinnek, reggel látta őket kijönni a vendégházból és szerinte tényleg egymásba szerettek. Sirin viszont elmondja Kemalnak, hogy Sühan megtudta, a ló nyerge alá talán Cesur tett szöget. Kemal szeretné megtudni, mivel etetik még Cahidéék Sühant, hogy ne tudjanak végre őszintén boldogok lenni Cesurral.

Sühan titokban próbál visszatérni a birtokra, természetesen Reyhannal összefut, de megbeszélik, ne mondja el senkinek sem, hogy itt járt. Az apja irodájába megy. Közben Cahide felvette a mű hasát, majd előadja magát Adalet előtt. Cahide szerint valamit tenni kellene a végrendelettel, nehogy házon kívül kerüljenek. Adalet nem akar az apa és a gyerekei közé állni, Cahide viszont egészen felhergeli a nőt. Sühan az irodában megtalálja az anyukája végrendeletét, visszaemlékezik rá, mikor már a halálos ágyon fekszik, az anyjuk nagyon bánja, hogy feladta. Sírva ül az irodában.

Bülent és Banu az előző este együtt iszogattak, a nő nem emlékszik semmire, mit is árulhatott el, Bülent megnyugtatja, hogy nem árulta el Cesurt, de nem úgy tűnik, valószínűleg elkotyogott bánatában egy-két dolgot, mert Bülent megtalálja a titkos útvonalat is, amin kiszöktek Rifat autóműhelyéből.

Cesur nagyon menő, egy nap alatt kifestette a szobát, és be is rendezte azt. Visszaemlékezik az előző estére, mennyire jól érezték magukat. Kemal érkezik a rossz hírrel, hogy továbbra sincs áram és víz sem. Cesur szerint ez nem meghibásodás, nem véletlenül történt.

Korhan elárulta az apjának, hogy azért volt Sühan tanúja, mert a húga szerelmes a férfibe. Megkéri az apját, ne tegyen semmit, majd ő, de Tahsin úgy reagál, a „hóhéromba szerelmes”. Korhan megpróbálja kideríteni, mikor érkezhetett Cesur a városba, tényleg ő okozhatta a lóval kapcsolatos balesetet?

Cahide meglátja Sühant az irodában. Sühan megnyugtatja Cahidét, nem kell aggódnia, nem Cesur tette a szöget a nyereg alá. Sőt házassági szerződést is kötöttek Cesurral. Reyhan küld vele vizet, hogy vigyen haza, nagyon szeretik egymást a dadusával. Cahide megkérdi, most akkor mindenkit ki fog dobni a házból? Sühan megnyugtatja, ő nem olyan. Minden úgy fog menni, mint régen. Feltűnik neki, mennyit nőtt Cahide hasa. Majd megnyugtatja őket, nem fog semmilyen meggondolatlan dolgot tenni.

Végül csak nem tud úgy elmenni a házból, hogy ne futna össze az apjával. Tahsin, Korhan és Salih érkezik akkor, amikor menne. Megjegyzi, azért viszi el a végrendeletet, mert fél, hogy az apja eltűnteti a végrendeletet is. Semmire sem kényszerítette őt Cesur, önszántából ment a férfihez. Az apja megvádolja, hogy hátat fordít a családjának és azzal is, hogy Cesurnak csak az volt a célja, elvegye őt tőle. De Sühan visszavág, csak neki fordított hátat és nem a családjának. És attól fordított hátat neki, ahogy viselkedett, nem kellett itt Cesurnak bármit is tennie. Erre Tahsin pofon vágná, de Korhan megfogja az apja kezét. „Örülök, hogy megismertem Tahsin Korludag” – mondja erre, majd sírva ül be a kocsijába, összeomlik körülötte a világa, az apja volt eddig a példaképe. Sühan útkereszteződéshez ér, sokat vacillál, merre menjen, végül nem a Cesur birtokra megy, hanem a másik irányba.

Necla nem nagyon akar köszönni Cesurnak, mivel Adalet megkérte rá, majd egy kicsit kiakad és szerinte nem Cesurt kellene büntetnie Adaletnek, hiszen eleinte jó embernek tartotta, hanem Tahsint kellene meggyőznie erről. Adalet kiküldi az üzletből Neclát, ne avatkozzon bele a dolgokba, de közben látjuk, visszaemlékezik a múltra, amikor gyerekként lelőtte Hasant, Cesur apját.