hirdetés

Bosszú vagy szerelem 35. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 35. részének hosszabb tartalma

 

 

Cesur bemegy a polgármesterhez, de ott találja az ügyészt és Mehmet rendőrfőnököt is, nem kellett volna találkozniuk, a férfi megfenyegeti a bátyja halála miatt. Cesur a polgármesternek tesz bejelentést, hogy nincs víz és áram a birtokán. Megjegyzi, ilyen könnyen nem lehet őt elüldözni, aki az ellenkezőjét mondja, nem ismeri. Mindenkit megfenyeget, hogy aki itt sáros, az megkapja a büntetését. Az ügyész láthatóan Cesur pártján van, amíg nem bizonyosodik be ellene valami.

 

Mehmet megjegyzi az ügyésznek és a polgármesternek, ha nem Tahsin jön ki győztesen a párharcból, akkor ők annak hárman csak a kárát látják. Az ügyészt kifelé menet utoléri Cesur, éppen hozzá akart menni, feljelentené az önkormányzatot. Otthon Fügen asszony ki van készülve, hogy nincs meleg víz és áram. Sühan szenved az emlékektől. Tahsin meg mindenkit fizetett szabadságra küld Sühan gyárában, pedig éppen Valentin napra készülnek. Tahsin kirúgatja, ha valaki ennek ellenére dolgozni mer, így próbál visszavágni, hogy Alemdaroglu asszony lett a lánya. Kemal nem érti, hogy Cahide honnan tud a lóról és a szögről a nyereg alatt.

Hülya és Cahide azt tervezi, hogy lelépjenek onnan, hogy ne derüljön ki a terhesség. Korhan a rendőrségen megtudja, hogy azon a napon nem tehette Cesur a szöget a nyereg alá, de akár más is tehette az ő megbízására. Korhan a rendőrségen anyagot kap Hülyáról, rengeteg álneve van a nőnek és kiderül számára is a múltja. Nem érti, hogy ez a nő mit kereshetett a házában.

Sirin bemegy Sühanhoz és egyértelműen hisz Cesurnak, de úgy látszik, nem tudja meggyőzni a barátnőjét. Éppen akkor érkezik, amikor a munkások elmennek a gyárból, Sühan megtudja, hogy az apja harcot indított ellene.

Korhan telefonon hívja Cahidét beszélni akar vele, mert megtudta Hülya nem is nővér, látta a rendőrségi anyagot, így ismeri a múltját. Cahide próbál védekezni, újabb ötlete szerint biztos Cesur keze van ebben is. Korhan éppen találkozik Cesurral Korludag főterén, és kérdéseket tesz fel neki, „még Hülyát is te hoztad a házba? Lerántom az álarcod”. Cesur nem érti, „fényes nappal ittál?” – kérdezi, majd Korhan elviharzik.

Bülent bejut a titkos alagútba, amin keresztül Cesurék kimenekültek Sühan elrablása estéjén Rifat üzeméből és megtalálja a festményeket. Kiderül, hogy Banu tényleg sok mindent elmondott Bülentnek ittasan telefonon. Rifat és Cesur is látja, hogy Bülent bejutott, be van kamerázva minden.

Korhan megpróbálja meggyőzni az apját, hogy szálljon le Sühanról, mivel nekik Cesurral van bajuk, de Tahsin hajthatatlan, sőt megparancsolja a fiának, szálljon le Cesurról, mert vele úgy sem tud mit kezdeni, gyenge ő ehhez.

Bülent felhívja Tahsint a hírrel, hogy megtalálta a képeket és ezáltal bizonyíték van arra, hogy Cesur rabolta ki a lakást. Bülentet majdnem elkapják Rifat emberei, közben Cesur a rendőrséget is odaküldi, de Bülent elmenekül. A képeket nem tudta elhozni Bülent és felgyújtani sem tudta, ahogy Tahsin kérte, bár nem igazán értette, miért is kellene neki ezt tennie. Tahsin a telefonálás után, magának megjegyzi, „ez most a végem jelenti.”

Sühan teljesen ki van készülve azon, hogy a munkások elmentek, mert Tahsin Korludag fütyült egyet és a munkások faképnél hagyták. Tombol, miközben megérkezik Cesur is, de a lány nagyon mélyre került az utóbbi napok megpróbáltatásai miatt. Nem tudja kiben bízhat, az apjában sem tud már és úgy érzi Cesur is kihasználta. Kijelenti Cesurnak, ne becsülje őt le, mert ő Tahsin Korludag lánya. Egymás fejéhez vágnak még jó sok mindent, de végül jönnek Cesur higgadtabb érvei kezdik megnyugtatni Sühant.  Kijelenti, ő sosem ártott neki és sosem fog, ezt jól jegyezze meg. Tegnap éjjel, először vette le előtte a teljes páncélzatát, de ennek ellenére is megérti, ha nem bízik benne. De ne adja fel ilyen könnyen, egy nap alatt. Hiszen tudta, milyen nehézségekkel kell szembenéznie akkor, amikor hozzá ment feleségül. Sőt kiemeli, hogy ez a házasság leginkább Sühant védi, hiszen nem kell majd a tárgyaláson tanúskodnia sem ellene, mivel a férje és nem kell Tahsin ellene sem, hiszen az apja. Elmondja Sühannak, hogy Bülent megtalálta a festményeket, azokat a képeket, amikkel az igazát tudja bizonyítani a tárgyaláson.

Rifatot letartóztatja a rendőrség. Banu megtudja, hogy Bülent járt a titkos helyen. Mihriban asszony nem érti a fiát, miért lesz Tahsin játékszere. Bülent elmondja, hogy megtalálta a képeket és Tahsin azt mondta neki, égesse el a képeket, de tiltakozik, nem a játékszere, nem égette el a képeket, eljött onnan. Annak ellenére, hogy Tahsin tudomására jutottak a képek, Mihriban asszony úgy érzi, hogy sikerülni fog sarokba szorítani végre a férfit.

Tahsin Korludag próbálja visszavonni a feljelentést, amit a rablás miatt tettek, az általa mondott ok az, hogy Cesur már Sühan férje. A fő indoka persze az lenne, amit korábban Cesur is megjegyzett Sühannak, a képek bizonyítékok ellene a tárgyaláson. Az ügyész és a rendőrfőnök nem tud mit tenni a rablással kapcsolatban, mivel nem a körzetükhöz tartozik Nishan Tashi, így a nyomozásnak folynia kell tovább. Ráadásul kiderült, hogy nyomozást kezdenek a földterület miatt az ügyész és Mehmet ellen is.

Sühan este elmondja Cesurnak, bárhonnan is nézi, ebből a harcból ő nem jöhet ki győztesen, a végén neki fog fájni. A férfi leül mellé az ágyra és megjegyzi, nem csak neki és szomorúan és elgondolkodva néznek egymás szemébe. Majd Sühan végül elmondja mire jutott, most nem számítanak az érzések, igaza van a férfinak, ha most feladja, akkor az apja fog győzni, nem teheti meg. Sühan javaslatára megpróbálnak távolságot tartani, a férfi elfogadja a döntést, a tegnap éjjel nem ismétlődhet meg. Ahogy egyezségre jutnak, visszatér az áram a birtokra.