hirdetés

Csecsemő- és gyerekgondozási újdonságokkal is készül az idei BabaMama- és KidExpo

Tizenkettedik alkalommal szervezik meg a kiállítást

 

A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve a különféle okoseszközökön át bemutatkoznak a természetes kozmetikumok, biotermékgyártók is az idei BabaMama Expon és KidExpon november 17. és 19. között a Budapest Sportarénában.

 

A tizenkettedik alkalommal megszervezett kiállításon mintegy 200 kipróbálható játékújdonság, ingyenes tanácsadások és szakemberek várják a családokat - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bemutatkozik a speciális anyagból készült, többször újraformázható gyurma, számos új építőjáték, de ki lehet próbálni a hoverboardot vagy a 20 év után újra megjelenő Tamagochit is.

A helyszínen lévő szakemberektől lehet szoptatási tanácsokat kérni vagy konzultálni babamasszőrrel, dietetikussal, gyerekorvossal és aromaterapeutával.

A színpadi programok között Mautner Zsófi az egészséges táplálkozásban nyújt segítséget a jelenlévőknek, Galló Nóra dietetikus az egészséges bébiételekről beszél, allergológus szakember pedig a betegség megelőzéséről tart előadást.

Szombaton fellép az idén Fonogram-díjjal elismert Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, akik Boldizsár Ildikó meséjéhez kapcsolódva karácsonyi dalokat adnak elő.

 

forrás: MTI