hirdetés

Bosszú vagy szerelem 31. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 31. részének hosszabb tartalma

 

Sühan megharapja az egyik elrablóját, továbbra is azt hitetik el vele, hogy Cesur a tettes, Bülenték kint várnak, míg a motorral végül nem Cesur érkezik, hanem Kemal. Közben a hátsó ajtón Cesur beoson a garázsba és megpróbálja kimenteni Sühant.

 

Kemallal közösen elkapják Sühan fogvatartóit, a lány még mindig nem akar hinni neki. Néhány perccel később megjelennek a rendőrök is, Bülent is velük, aki nagyon megmentené a lányt, majd Tahsin és a rendőrfőnök is megérkezik. Sühan és Cesur egy lyukon keresztül figyeli, mi történik a garázsban. Mivel Tahsin megint kiakad, „ennyit sem tudtok elintézni”, kiderül Sühan számára is, hogy megint az apja kavarta a szálakat. Korhan is ott van, nem érti, miről beszélnek Bülenték. Korhan számára kiderül, hogy mindez azért történt, hogy Cesurt elkapják, Sühannak nem esett volna semmi baja, Korhan teljesen kiakad rájuk. Mithat raktárát megszállják a rendőrök, de az meg Cesur bejelentése alapján történik.

Sühan sírva fakad és megfogadja, hogy megleckézteti az apját. Cesur próbálja megnyugtatni, hogy nehogy meggondolatlanul viselkedjen, de hajthatatlan, azt akarja, hogy ugyanúgy fájjon az apjának, mint neki. Megkérdi Cesurt, hozzá jön-e férjül. „Vagyis velem bünteted az apádat?”. „Te is meg akarod büntetni nem?”. „Én téged akarlak Sühan. Én téged.” „Ez nem olyan házasság lesz. Sajnálom.” „Akkor milyen házasság lesz?”. „Megkapja a méltó büntetést.” „Szóval én leszek a méltó büntetés?” A rendőrfőnök megtudja, hogy rajtaütöttek Mithat raktárán, reméli, nem keverik bele őt is, hiszen Mithat a bátyja. Tahsin gyorsan rájön, hogy ez is Cesur műve.

A garázs alatti raktárban és alagút rendszerben, Cesur megmutatja az ellopott képeket és megkérdi Sühant, még mindig hozzá akar-e jönni feleségül. „Nagy fájdalom volt apám festményeit Tahsin Korludag házának falán látni. Megmondtam, mindent visszaszerzek, amit a családomtól elloptak”. „Miután minden kiderült, nyugodtan kiakaszthatod a képeket a házad falára” Vagyis Sühan még így is akarja a házasságot.

Banu a rendőrségen bejelenti, Sühan elrablói Mithat emberei voltak. „Ön is ismeri őt rendőrfőnök úr, ugye?” Banu megnyugtatja Korhant, hogy Sühan rendben van, miatta ne izguljon.

 Cesur és Sühan már egy autóban távolodik biztonságasoabb helyek felé. A férfi továbbra is meglepetten viselkedik, nem így képzelte el a dolgot, ő nagy esküvőt akart, jól megszervezve. Sühan szerint a házasság Cesurt és az anyukáját is védi. Cesur annyira nem hisz ebben.

Tahsin addig dühöng és szidja Mithatot a rendőrfőnök irodájában, hogy már Mehmet sem hagyhatja ennyiben a dolgot, kizavarja onnan a Korludag családfőt. Ennek ellenére az utolsó szó természetesen Tahsiné, jelzi, hogy őt nem tudja magával rántani a rendőrfőnök. Ha ellene vallana, akkor Mehmet elveszíti a rendőrfőnöki állását, de ő továbbra is Tahsin Korludag marad.

 A sofőr, akit leütöttek Sühan elrablásakor, felismeri a lány elrablóit. A rendőrfőnök jelzi az egyik rendőrnek, a két elkapott férfi nehogy megemlítse a bátyja nevét, fogjanak mindent Cesurra.

„Korhan esküvője előtt elveszítettük anyámat, én meg ma elveszítettem apámat” – mondja Sühan Cesurnak. A rendőrség továbbra sem szállt le Cesurról, keresik az autóját és a férfit is.

Tahsin visszaérve a házhoz, egy saját verziót ad elő és továbbra is Cesurt vádolja mindenért. Sühan közben hívja Sirint és megnyugtatja telefonon keresztül, elmondja neki, hogy az apja tervezett mindent, majd megkéri, nyugtassa meg Korhant, hogy nincs semmi baja, rendben van. Viszont senkinek sem szólhat, hogy beszéltek telefonon.

Cesur és Sühan elmegy előkészíteni a gyors esküvőt. Sühan szerint nem csak az apja lesz ideges ettől, hanem Banu is. Bülent is erre az álláspontra juthatott, mert rányomul Banura, szerinte nagyon hasonlítanak egymásra, mind a ketten Sühan és Cesur áldozatai. Banu szerint hiába tesz úgy Bülent, mintha már nem érdekelné Sühan, tudja nagyon jól, hogy még mindig szereti. Bülent megjegyzi, hogy ő képes külön választani az üzletet és a szerelmet, majd elárulja, hogy nyomozott a nő múltja után és tudja, amikor szakított vele Cesur egyetemista korában, Banu majdnem öngyilkos lett. De a lány azzal védekezik, őt Cesur sosem verte át, még akkor sem, amikor szakítottak és ő gyenge lány volt. Köztük nagyon erős kapcsolat van, úgyhogy Bülent ne jöjjön a saját kapcsolatának tapasztalataival.

Tahsin menne a házból, Adalet szerint meg nem szabad menekülnie, egy Tahsin Korludag nem menekülhet.

Cahide megfenyegeti Korhant, hogy ha azokkal a kezekkel megfogja őt, amivel Hülyához is ért, esküszik, hogy megöli magát. Ezzel is eléri, ne tűnjön fel, hogy nem valódi terhes.

Cesur és Sühan egyre közelebb kerül a házassághoz, de még el kell intézniük külön-külön valamit. Cesur elfelejti visszakérni a kölcsönadott titkos telefont Sühantól, erre csak akkor jön rá, amikor a lány elhúzott a taxival. Láthatóan nem örül neki.