hirdetés

Elif - A szeretet útján 74-78. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 74-78. rész tartalma

 

 

2017.12.18., Hétfő 16:10 - 74. rész

Melih rájön, hogy talán Melek a húga. Beszél erről Efruzzal, aki nem helyesli, hogy bosszút akar állni az Emiroglu családon, és azt javasolja, amíg a bosszú fűti, ne találkozzon Melekkel. Melih elmondja neki, hogy megígérte az apjának, hogy vigyáz a húgára. Zeynep megtudja Melektől, hogy az apja még mindig nem mondta el az ügyvédnek, hogy hajlandó elválni, ezért elmegy hozzá, és lefújja az esküvőt

2017.12.19., Kedd 16:10 - 75. rész

Melih elmegy Melekékhez, hogy közölje, ő a ház új tulajdonosa és Melekék addig maradnak a házban, amíg akarnak. Aliye elmegy Melih szüleinek a sírjához, hogy megbocsátásért könyörögjön. Mire haza ér, rosszul érzi magát és a lépcsőn összeesik. Mégsem engedi, hogy a család orvost hívjon hozzá. Zeynep megesketi Selimet, hogy nem megy újra Erkut közelébe.

2017.12.20., Szerda 16:10 - 76. rész

Arzu számon kéri a fényképet Kenanon, akit megdöbbent a fénykép. Aliye, aki figyelmes lesz a kiabálásra, betegsége ellenére lemegy, ahol újra rosszul lesz, annyira, hogy kórházba kell szállítani. Ott kiderül, hogy infarktust kapott, és hogy súlyos az állapota. Kenan Arzut okolja a történtekért. Arzu közben azon aggódik, hogy Melek elviheti Elifet a házból, ezért felhívja Veyselt.

2017.12.21., Csütörtök 16:10 - 77. rész

Aliye asszony élet és halál között lebeg a kórházban a fényképek által kiváltott szívroham miatt, Kenan és Selim pedig éjt nappallá téve virraszt mellette. Eközben Ayse még Veysel megérkezése előtt odaadja Elifet az anyjának, így a kislány végre biztonságba kerülhet. Veysel rájön, hogy nem is ölt meg senkit, Arzu csak elhitette vele, hogy gyilkolt, ezért többé nem hajlandó segíteni a nőnek.

2017.12.22., Péntek 16:10 - 78. rész

Aliye állapota javult ugyan valamennyit, de még mindig nem tért magához, ezért két fia, Kenan és Selim nem is mozdulnak el a kórterem mellől, bár mindketten fáradtak. Ayse nehezen ugyan, de meggyőzi Selimet, hogy menjen haza pihenni, akinek azonban eszébe jut, hogy vizsgája lesz, így gyorsan az egyetem felé veszi az irányt – szerencsére, mert így pont összefut Gulnurral, aki egész nap őt kereste, hogy szóljon: Zeynepet férjhez kényszerítik.