hirdetés

Bosszú vagy szerelem 60. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 60. részének hosszabb tartalma

 

 

Tahsin elbocsájtotta a munkások felét, akik nagy felháborodással fogadják a döntést. Cesur, mikor megtudja a hírt, elkezdi keresni a férfit, közben hívja Mihriban asszonyt, aki bejelenti, feladja a harcot azok után, hogy Tahsiné a többség a cégnél, mert belefáradt.

 

Bülent elmond mindent Sühannak, mi történt Cahide és Korhan között és azt is, hogy Tahsin kiabált Korhannal. Sühan, mikor megtudja, hogy az apja kirúgta az emberek felét, beront az irodába és lehordja az apját, majd a veszekedés után kijelenti, elmegy innen, többet nem látja őt.

Cesur sztrájkra próbálja hívni az embereket, de a munkások félnek. Risa és Salih egymással beszél, közben Tahsin telefonál, ne Risát kövesse, hanem keresse meg a koldust. Tahsin szomorúan nézi a róla és a lányáról készült közös képet. Salih szerint biztos „kibelezné” Tahsin, ha megtudná, hogy közösen dolgoznak ellene, majd visszaemlékezik arra, hogyan kötöttek szövetséget a bosszúra.

Cahide a Nishantashi házban várja Korhant és próbálja bizonyítani, mindig is hűséges volt hozzá és csak őt szereti. Mikor Korhan a leletekre sem képes ránézni és kidobja őt a házból, akkor kijelenti, mindent miatta csinált, hogy az apja szemében végre igazi férfi legyen. Mikor ez sem hatja meg a férjét, Cahide nem adja fel, bejelenti, elviszi a fogkeféjét, hogy DNS tesztet csináltasson, amivel bebizonyíthatja, tényleg Korhan a gyermek apja. Korhan még a kulcsokat is elkéri a feleségétől, legközelebb ne tudjon csak úgy betoppanni a házba. Este végre Korhan felveszi a telefont, Sühannal beszélgetnek a történtektől. Korhan kéri, hogy ne menjen oda, egy kicsit egyedül akar lenni.

Cesur, mikor megtudja, hogy Sühan el akar menni az országból, akkor felkeresi az éjszaka közepén és elmondja neki, bármilyen messzire is megy, előle nem fog menekülni, mert mindig a szívében lesz. Megkéri, ne menjen, mert hiányzik neki, majd megcsókolják egymást, de végül kiderül, ez csak álom volt, Sühan Cesur nélkül ébred. Sirin telefonál SÜhannak, aki megint szédül és hányingere van, Sirin szerint menjen el orvoshoz, sőt felmerül benne, nem terhes? Cesur végül csak megjelenik a háznál, kintről nézi Sühant, vívódik az érzéseivel, de nem megy be a házba.

Bülent elmondja Tahsinnak, hogy Ahmed uszítja az embereket a sztrájkra, ő az a férfi, aki összeállt Cesurral. Tahsin végül elmondja Bülentnek, Ahmedet a testvérén keresztül zsarolhatja meg. A zsarolás sikeres, Ahmed elmegy Cesurhoz, nem tudja tovább csinálni ezt. Nehéz helyzetben van, ha nem hallgat, akkor a testvére fizet érte, de Cesur szerint, ha elhallgat, akkor pedig mindannyian.

Sühan másnap elmegy az orvoshoz és a viselkedése alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy terhes, boldogság ül ki az arcára.

Kemal hozza a rossz hírt, forrong a város, ugyanis Ahmed testvére öngyilkos lett. Cesur Risával beszéli, mit kellene lépniük, majd már meg is van a terve a folytatáshoz. Fogja magát és beszökik Tahsin házába, kamerát rejt el a nappaliban, mikor betoppan Sühan. Azt hazudja a nőnek, azért van ott, mert látni akarja. Cesur végül megjegyzi, „ha egyszer visszajössz ide, akkor tényleg hozzám jössz feleségül, de nem csak azért, hogy bosszút állj apádon, hanem tényleg miatta”. Sühan végül elküldi, ne zavarja össze, elváltak, vége. Cesur szerint a válás is a szerelem része, majd kimegy a házból. Közben Risa nézi a monitoron a videót Sühanról és megjegyzi, „milyen szerencsés vagy Alemdaroglu.”

Hülya betört Cahide lakásába és kiderült a számára, hogy a nő állapotos. Megfenyegeti az éppen hazaérő Cahidét, mi lesz akkor az ő babájával, akit neki szült? Kijelenti, mindannyiuk rémálma lesz, nem csak Cahide, hanem az egész családé.

Korhan az asztalnál ül és levelet ír, talán búcsúlevélre készül… Sirin érdeklődik Sühannál, mi volt az orvosnál, de Sühan azt mondja, nincs semmi, rendben van. Cesur odamegy Ahmedhez és próbálja vigasztalni a férfit, reméli az utolsó család volt, akivel Korludag ezt tette.