hirdetés

Bosszú vagy szerelem 58. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 58. részének hosszabb tartalma

 

 

Tahsint kihallgatják a Cesur elleni támadás miatt. Sühant rosszul érint a hír, hogy megtámadták Cesurt, aggódik, a férfinak jól esett, hogy aggódik, de Cesur gyorsan összeveszik a nővel, felveti, hogy ha nem válik el, akkor így intézik a dolgot? Elmondja, hogy az apósa megfenyegette, váljon el minél előbb tőle. Cesur bedobja, ha ennyire akarják a válást, akkor átgondolja, de lesznek feltételei, amit csak vacsora közben tud elmondani.

 

Cahide próbálja meggyőzni telefonon Korhant, kiemeli, de most tényleg terhes, míg a férfiben felmerül, mi van, ha nem is ő a baba apja? Reyhan elmeséli Sirinnek, mit hallott, majd Sirin erre elmondja az anyjának, hogy Kemal látta Cahidét és Bülentet az erdőben ölelkezni. A beszélgetést természetesen meghallotta Korhan is, aki feldúltan elviharzik a házból.

Sühan várja az étteremben Cesurt, mikor betoppan az étterembe Banu és Bülent, majd késve végre megjelenik Cesur is. Mindenki külön asztalnál ül, nem látják egyelőre egymást.

Cahide már reménykedett, hogy Korhan hozzá érkezett, de be sem ment Mihriban asszony házába, csak Bülentet kereste, Cahide természetesen elszomorodott, már reménykedett, hogy talán megbocsájtott neki a férje, bár nem is tudja, hogy Cahide ott lenne a nőnél.

Cesur játszik Sühannal, az első feltétel a vacsora utáni tánc, a nőnek meg táncolnia kell, ha meg akarja tudni a további feltételeket. Amikor elkezdenek táncolni, Banuék is észreveszik őket, mondjuk nem nehéz, mert csak ők táncolnak. Cesur próbálja elvarázsolni Sühant, képzelje magát úgy, hogy csak ők ketten vannak, és a körülményeket felejtsék el, majd elkezdenek szenvedélyesen tangózni, míg Banu rosszkedvűen nézi őket, Bülent sem örül, hogy megzavarták a romantikusnak induló vacsorájukat. Közben látjuk, Korhan nagyon feszülten száguldva érkezik az étteremhez és mielőtt bemenne, iszik egyet a laposüvegből.

A tánc után természetesen Cesur elárulja, nincsenek feltételei, nem válik el. Mikor a lány már menne, végül bedobja, ma van a születésnapja, a Karahasanoglu születésnapja, amit csak az anyukája tudott és most Sühannal szeretné megünnepelni.

Amikor ezt elárulja, betoppan őrjöngve Korhan és elkezd jelenetet rendezni mindenki előtt, kiabálva Bülenttel és arról, hogy viszonya van Cahidével. Sühan és Cesur kimennek Korhannal, Banu pedig ezek után nem tudja, mit gondoljon és otthagyja Bülentet az étterembe. Bülent, mikor hazaér, kiteszi a szűrét Cahidének, nem bír több megaláztatást elviselni a nő miatt. Cahide éppen abba a szállodába megy, ahova Sühanék vitték Korhant.

„Bárcsak ne Tahsin lenne az apád.” „De ő az, ennek az embernek vagyok a lánya. Ez a helyzet” Beszéli meg szomorúan Sühan és Cesur.

Risát reggel visszaviszik a farmra lábadozni.

Mihriban asszony hívja Cesurt a jó hírrel, a munkások éltek a jogukkal és már majdnem az összes részvényt eladták.

Reggeli közben Sühan megkérdezi az apját, hogy ő volt-e a tettes, ő lőtt-e Cesurra, Tahsin kikéri magának, majd rosszul lesz és otthagyja egyedül a lányát enni. Majd a „koldus” hívja telefonon Sühant, százezer lírát kér azért, hogy elmondja, ki ölte meg az anyósát, de csak egyedül mehet a találkozóra, ha szólna a rendőrségnek, nincs egyezség. Sühan kiszedi a pénzt a bankból, ahol Cesur meglátja a kicsit feldúltan távozó feleségét és elkezdi követni autóval. Mikor a férfi elmondaná, ki volt a tettes, észreveszi Cesurt és elmenekül előle.

Tahsin felkeresi Risát, aki a tengerparton ül zenét hallgatva. Tahsin megkérdezi, „Te meg mit csinálsz itt.” Meg akarja tudni, miért jött Korludagba. Kicsit megfenyegetik egymást, Tahsin kiemeli, tudja, miben mesterkedik a férfi, mert ő ismeri csak igazán. Mind a ketten abban reménykednek, hogy ki fog derülni az igazság. Risát láthatóa megviselte az elmúlt harminc év és továbbra is csodálva nézi a tengert, mikor Tahsin elmegy.

Cesur utoléri a menekülő férfit, akit kikötöz és megfenyeget, ha nem beszél, akkor kínok között fog meghalni. Cesur amúgy elképesztően dühös Sühanra is, hogy nem szólt neki, hova készül, mikor az anyja gyilkosáról készül megtudni Sühan információt. A férfi végül elárulja, sosem találkozott a gyilkossal, csak telefonon kapta az utasításokat, mit kell tennie. Végül kiböki, a nevét azt tudja, Risának hívják. „Mondta, hogy adjak át egy üzenetet Tahsinnak. Pénzt ígért. De nem tartotta a szavát, soha többet nem jelentkezett.”

Cesur csapdát akar állítani Risának, így nem akarja elengedni a férfit, megkéri Rifatot, vigyázzon egy napig a garázsában a koldusra. Risát egy levél fogadja reggel a szobájában.