hirdetés

Bosszú vagy szerelem 59. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 59. részének hosszabb tartalma

 

 

Risa elmegy a találkozóra, amit Cesurék szerveznek, de megjelenik a rendőrség is, elkapják a koldust és Risát is, míg Sühanék egy fa mögül nézik az eseményeket. Az ügyész végül elárulja, hogy Risa tett feljelentést, mivel reggel kapott egy zsaroló levelet, ezért érkezett ki a rendőrség. Az új vallomás szerint nem is Risa, hanem Tahsin fogadta fel a koldust.

 

Majd látjuk Risa visszaemlékezését arról a napról, mikor Kemal követte az erdőben, de Salih megállította a fiút, így ő tudott találkozni a koldussal és megbeszéli vele, hogy előbb lője meg őt a vállán, mikor megmenti Cesurt, majd hívja fel Sühant, és mikor elkapja a rendőrség, akkor valljon Tahsin ellen.

Cesur elnézést kér Risától, míg a férfi jelzi, nem gond, így legalább nem gyanakszik már rá. Tahsint is kihallgatják, aki természetesen tagad mindent, csak egyszer látta ezt a férfit, amikor megállította az autóját és azt mondta, Risa elkapta Adaletet. Tahsin szerint ez Risa terve, előbb megölte Cesur anyukáját, most meg őt akarja belekeverni ebbe az egészbe.

Cesurt Mihriban asszony fogadja a farmnál a rossz hírrel, nem a munkások vásárolták fel a részvényeket, hanem minden részvény Tahsinnál landolt. Így Tahsin lett a cég legnagyobb részvényese és erősebb, mint bármikor előtte.

Sühan aggódik az apjáért, de az lerázza, szaladjon csak a férjéhez meg Risához. Cesur dühöng, hogy Tahsin egyre erősebb és megígéri, hogy ki fogja forgatni minden vagyonából és nyomorogva fog meghalni. Risa megfogadja, nagy örömmel fog neki segíteni.

De mielőtt bosszút állna, egy dolgot meg kell tennie, végre megjelenik a válóperen, természetesen késve, így Sühan azt hiszi, megint elmarad a dolog, de most már kimondják a válást. Banu megjegyzi, még mindig szeretik egymást, akkor meg minek váltak el?! Sühan vezetés közben visszaemlékezik a boldog pillanataikra, Cesur is láthatóan letörve vezeti az autóját. Tahsin örömmel fogadja a hírt, de Sühan szomorú, mivel nem ezt akarta, majd az őt átölelő apjával kiabál egyet, mert nem alakulhatott úgy, ahogy szerette volna az apja miatt. Sírva rogy le az ágyára, Cesur is maga alatt üldögél a nappaliban a kanapén.

Mihriban elmondja Tahsinnak, Cahide átverte őket. Az irodában próbálja Bülent tisztázni a dolgokat, de Korhan nem enyhül. Hülya a főtéren tesz jelenetet, semmibe vette őt Cahide. Risa meglátja a jelenetet, majd odamegy Hülyához és elmondja Turan barátja bentről, de a nő csak elzavarja.

Cesur nem bírja tovább és csak felhívja Sühant, aki próbálja sírását titkolva is keménynek mutatni magát.

Tahsin keményen reagál az irodában Korhan és Cahide miatt, szégyenként éli meg azt, ami történt velük, majd szégyenbe hozza mindenki előtt a fiát. Kijelenti, neki többet nincs Korhan nevű fia, sem a házban, sem a cégben nem akarja többet látni.

Sühan Sirinnek bevallja, hogy el akar innen menni egy időre, Cesur miatt, az apja miatt, egy kicsit mindentől távol akar lenni. Sühan nincs jól, majd Bülent ír neki üzenetet, beszélniük kell Korhanról.