hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1187-1191. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1187-1191. rész tartalma

 

 

2018.01.15., Hétfő 20:20 - 1187. rész

Tamásék tehetetlenek, amikor hétfő reggel sem találják Marcit. Joe felfedezi Marcit Orsi szobájában, aki sajnálatból hagyta, hogy a fiú ott aludjon nála. Tamara és Teó is hálás Joe-nak és megkönnyebbülnek, amikor Joe hazaviszi hozzájuk a fiút. Ám a dacos Marcinak semmi kedve sincs kibékülni az apjával. Csak Tamara tud közelebb kerülni Marcihoz és el tudja érni, hogy apa és fia érzelmesen mindent megbeszéljenek. Teó végtelenül hálás és ráébred, hogy mit köszönhet Tamarának.

Lali teljesen bepörög, amikor reggel megtudja, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelenik, és sikerül őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdi, Lali azon van, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztja Lalit, amiért megjelent az iskolában. Amikor Orsi gonosz osztálytársa, Lutz megalázza Lalit, és felvételt készítenek róla, ami kikerült a netre, Lali teljesen kiakad.

Karolát reggel lerohanja Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Ám Karola durván lerázza a férfit. A keze odavan és egyébként is már van egy új munkája – kisegítő a moziban. Ám, amikor Karola este az új kollégájával együtt iszogatnak, és elmesélik, hogy a mozi számukra csak egy átmeneti lehetőség, mielőtt még az álmaiknak élhetnének, Karola fájdalmasan kénytelen rádöbben, hogy még nem áll készen arra, hogy feladja a tetoválói munkáról szőtt álmát.

2018.01.16., Kedd 20:20 - 1188. rész

Teó tegnapi csókja Tamarát teljesen összezavarja. Elbizonytalanodik, és megpróbál kitérni Teó útjából. De a férfi feltétlenül beszélni akar vele. Végül sikerül Tamarát rábeszélnie, hogy vacsorázzanak együtt az albiban. Amikor egy pohár bor és romantikus gyertyafény mellett Teó megvallja, hogy el tudna képzelni kettőjük között egy szorosabb kapcsolatot, Tamara a hangulattól megrészegülten hagyja magát ismét megcsókolni. De aztán gyorsan kijózanodik, és gondolkodási időt kér.

Lali reggel nagyon lelkesen készül az anyukája születésnapi meglepetésére. Velneszezni akarja elvinni. Később, amikor Vilma felhívja, hogy leégett a fáskamra és bajban van, Lalinak le kell fújnia a szuper tervét, és helyette megszervezni, hogy ki megy le vele fát vágni (amire ő a lába miatt képtelen) és ki segít neki az anyukája meglepetés bulijára főzni. Végül ráveszi Joe-t és Tamarát, akik anélkül, hogy tudnák, hogy a másik is ott lesz, megígérik, hogy segítenek Lalinak.

Lili stílust akar váltani, hogy ezzel elterelje a gondolatait Daniról. A stílusváltáshoz Karola segítségét kéri, és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna, amikor a Karolától kölcsönkért cuccokban és fekete parókában megjelenik a klubban. Magabiztosan viselkedik, és azonnal felkelti maga iránt a jóképű vendég-DJ érdeklődését. Amikor azonban magával viszi a DJ-t a lakására, meghall egy telefonbeszélgetést Karola és Dani között, amiből kiderül, hogy a fiú nemsokára visszatér. A hír azonnal padlóra küldi.

2018.01.17., Szerda 20:20 - 1189. rész

Lali Nikivel és Tamarával megérkezik Nyírparasznyára. Vilma nem érti, hogy a tűzifa felvágásához miért csak lányokat hozott a fia. Később megérkezik Joe, aki feszült lesz a helyzet miatt, hogy itt találja Tamarát, később kérdőre vonja Lalit. Lali esküdözik, hogy csak a vészhelyzetet akarta megoldani és az anyját méltó módon felköszönteni. Tamara is ki van akadva, hogy hülye ötlet volt Lalitól ez az utazás. Míg a lányok főznek, a fiúk fát vágnak, és tanúi lesznek egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepli az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekül és elbújtatják. hatalmas táncos buli kerekedik, ahol a nagybácsik nagyon megtáncoltatják Tamarát, aki Joe-hoz menekül lassúzni.

Lili próbálja derekasan viselni Dani visszatérését Bécsből, bár kikészíti az egész helyzet. Határozottan elzárkózik a fiú békülési kísérletei elől, de mikor az azt mondja neki, hogy ő tényleg komolyan gondolta a kapcsolatukat, újra feltámad benne a remény. Bori tanácsára fittyet hányva próbálja rábeszélni Danit, hogy próbálják meg újra. Aztán mikor a fiú határozottan lepattintja, Lili kétségbeesésében az alkoholhoz fordul.

Kareszék nyáridéző bulival készülnek Sári esküvőjére, amikor meglepődnek, mert Zsófika megjelenik a lakóhajón. Annak már kevésbé örül Karesz, hogy Zsófika Margóval és nem az anyjával érkezett Budapestre, hogy intézkedjen. De próbálnak jól szórakozni a kislánnyal. Amikor később Karesz összeveszik a Sári anyjával, Margó azt követeli a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. A dühös Karesz nem hajlandó eltűrni, hogy ezt megtiltsák neki! Később lehiggad, és belátja, hogy Budapesten kellene maradnia.

2018.01.18., Csütörtök 20:20 - 1190. rész

Tamara még mindig nagyon mérges Joe-ra, amiért tegnap megcsókolta. Kerüli Joe-t, Vilma viszont elküldi Lalival és Joe-val a szomszédos faluba, hogy szerezzen neki tojást, miután a fiúk a tüzépen beszerzik az ól felújításához szükséges dolgokat. Lali a tüzépen azonban meglép Joe kocsijával, mivel Hajnalkával szeretne lenni. Lali randija jól sikerül, miközben Tamara és Joe egymás vérét szívják a hazafelé gyaloglás közben. Tamara egy picit megsérül, Joe kénytelen az ölében elvinni a faluig. Ott a kocsmában felengednek, és összemelegednek, de Lali testvére megzavarja a közeledésüket. A házban egyedül maradva azonban nem tudnak parancsolni vágyaiknak, és lefekszenek egymással.

Evelin magyarázkodni akar Daninak, amikor az visszatér és Evelin tanácsa ellenére felkeresi a fiút. Közben összeveszik Lilivel, aki véletlenül leforrázza Evelin kezét forró kávéval. Evelinnek nem tetszik, amikor Dani védelmébe veszi Lilit. Dani közli Evelinnel, hogy kettejüknek már nincs több esélyük. Karola szemrehányást tesz Daninak, hogy csupán gyávaságból adja fel Evelint.

Roland úgy látja, szuper jó a kapcsolatuk Borival, legfőképp azért, mert úgy tűnik, Bori mindent megtesz, amit Roland akar. Rolandnak ezért is esik olyan rosszul, mikor Bori egy trükkel elcsalogatja az anyja pasijának születésnapjára. Roland észreveszi, mekkora papucs is Zoltán Éva mellett, úgy dönt, most megfizet Borinak azzal, hogy kiáll az elnyomott férfiakért. Roland egy csapással véget vet a születésnapi ünneplésnek, mikor elcsábítja Zoltánt a klubba a táncos lányok próbájára, gondoskodván ezzel a családi balhéról.

2018.01.19., Péntek 20:20 - 1191. rész

Lali alig várja már, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, és ott új életet kezdjenek. Felbukkan a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kér Hajnalkától, majd Hajnalka anyja is arra kéri a lányát, hogy még egyszer gondolja át a döntését. Eközben Joe – Vilma biztatására – úgy dönt, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Végül mind Joe, mind Lali csalódni kényszerül: Tamara kijelenti, hogy ő már nem akar semmit Joe-tól, mert úgy látja, hogy Joe túl gyakran változtatta már meg az álláspontját, Hajnalka pedig az utolsó pillanatban mégiscsak a maradás mellett dönt.

Gábor csalódottan és lehangolva érkezik haza Erdélyből. Amikor Niki látja, hogy a fiú mennyire elkeseredett, és hogy ráadásul önmagát kezdi vádolni Zoé helyett, nem bírja tovább, és elárulja neki a titkot: Zoénak volt valakije. Gábor teljesen kiakad, majd dührohamot kap, és azt is kiszedi az ijedt Nikiből, hogy Dani volt a csábító. Ezután fogja magát, elmegy a klubba, és megveri Danit. Evelin később hiába próbálja vigasztalni Danit, ő dühösen elhajtja: ha tartotta volna a száját, akkor ez az egész nem történt volna meg.

Amikor a szomszédok elköltöznek, Tamás megszerzi a pianínójukat, és beleveti magát egy darab gyakorlásába. Ez nem túlzottan tetszik Teónak, aki Tamás új hobbiján csak újabb bizonyítékot lát arra, hogy a fiú micsoda nyárspolgár. Bár Szofi eleinte támogatja Tamás régi-új kedvtelését, Tamás játéka neki is hamar az idegeire megy. Amikor azonban este hirtelen elromlik a pianínó, Tamás biztos benne, hogy Teó hangolta el a hangszert, és bosszúból szándékosan tönkreteszi Teó imádott amszterdami emléktárgyát.