hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1192-1196. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1192-1196. rész tartalma

 

 

2018.01.22., Hétfő 20:25 - 1192. rész

Evelin reggel hazamegy az albérletbe, ahol irtózatosan összebalhéznak Gáborral. Gábor árulónak tartja Evelint, amiért fedezett Zoénak, Evelin pedig Gábort hibáztatja Zoé boldogtalanságáért. Evelin végül besokall, és azt mondja, hogy elköltözik, ha már úgyis mindenki ezt akarja. Hiába próbálja Joe is a maga eszközeivel jobb belátásra bírni Gábort, míg osztozik a sérelmében, az egész esélytelen. Evelin kiköltözik, és mivel nem tudja, hová mehetne, végül Dani ajtaja előtt köt ki.

Totó úgy gondolja, hogy a kutyasétáltatási munkával megütötte a főnyereményt. Kevés munkával jó pénzt fog keresni. Amikor az egyik kutyasétáltató lemondja az aznapi melót, Totó magabiztosan bevállal egyszerre négy kutyát, de döntése kis híján végzetessé válik számára. Ugyanis Gábor kutyafóbiája miatt két kutya megszökik, és Totó képtelen úrrá lenni a helyzeten. Közte és Gábor között a feszültség egyre csak nő. Kétségbeesetten keresi a kutyákat, de hiába.

Roland és Bori reggeli szerelmes enyelgése félbeszakad, mert Borinak hányingere támad. Roland azonnal előadja a szexi ápolót, és elképzeli, hogy milyen baromi jó is lenne az egész napot Borival tölteni az ágyban. Aztán elég hamar tudatosodik benne, hogy Bori valóban rosszul van, őt pedig elfogja az undor, amikor a lány a jelenlétében hányni kezd. Roland először keményen állja a sarat, de aztán nem bírja tovább elviselni Bori látványát, és valami hazug kifogással eliszkol. Amikor Karola előtt lebukik, a lány leszidja Rolandot. Később Bori is rájön, hogy a barátja cserbenhagyta.

2018.01.23., Kedd 20:25 - 1193. rész

Mesi reggel a telefonjába merül, és nem foglalkozik a fiúkkal, akiket ez idegesít, és megszerzik Mesi telefonját. Kiderül, hogy Mesi egy társkeresőn csetel, és randit beszélt meg mára. Ekkor érkezik egy fiú, akiről azt hiszik, Mesi flörtpartnere, de valójában Kareszhez jött: egy régi osztálytársa, aki elhívja Kareszt az aznapi osztálytalálkozójukra, ahol ingyen ebéd is lesz. Bár Karesznek semmi kedve, végül mégis ráveszi magát, hogy elmenjen. Az osztályterembe lépve felébrednek benne a régi borzalmas iskolai emlékek, és már éppen le akar lépni, amikor megjelenik az osztály jó nője, aki felgyújtja Karesz szívében a régi lángot. Az éttermi ebéd során Karesz és Fanni közelebb kerülnek egymáshoz, és Karesz már éppen reménykedni kezd.

Reggel a Bécy-ház lakói felfedezik, hogy Dani megengedte Evelinnek, hogy itt aludjon. Lili kiborul, és azt hiszi, hogy le is feküdtek egymással, de Evelin határozottan cáfolja a dolgot, amit Lili végül el is hisz. Mindazonáltal ragaszkodik hozzá, hogy Evelin lépjen le, a lány viszont nem tudja, hová menjen: nincs pénze, és nincs már Budapesten se szállása, se munkája. Dani legalább utóbbival tud segíteni Evelinnek, és szerez neki egy állást az extrémsport-boltban. Evelin irtóra örül, Dani pedig nem tud tovább ellenállni a kölcsönös vonzalomnak, és megcsókolja a lányt.

Gábor a Zoé-ügy után szomorúan ráébred, hogy semmi oka Budapesten maradni. Eldönti, hogy újra hazamegy Erdélybe. Lali elképed, és nem akarja elveszíteni a barátját. Megpróbálja meggyőzni Gábort, hogy maradjon. A próbálkozásai azonban csak még inkább feldühítik a rosszkedvű férfit, míg végül Lali egy szemetes konténerben landol. Gábor nem tudja elhinni, hogy Lali mindig ilyen szarságokba keveredik.

2018.01.24., Szerda 20:25 - 1194. rész

Joe gondolatai még mindig a nyirparasznyai utazás és Tamara körül forognak. De Tamara elutasító vele. Ráadásul Gyurika küld Lalinak egy videó felvételt, amit ő továbbít Joe-nak és Tamarának. A felvétel Vilma szülinapi buliján készült, és a lány arcát mutatja, akinek a tekintete rajta feledkezik Joe-n. A felvételt látva, Joe teljesen elérzékenyül. Elhatározza, hogy harcolni fog Tamaráért. Elmegy hozzá, elmondja érzéseit, és arra kéri, adjon neki még egy esélyt. Ugyan Tamara elismeri, hogy neki is vannak még érzései Joe iránt, ennek ellenére kemény marad és elutasítja.

Evelin és Dani együtt töltötték az éjszakát egy hostelben. Mikor Dani értesül arról, hogy Lili elköltözött, Evelint kívánja beköltöztetni a házba. Lakótársai rossz szemmel nézik, hogy Lili után azonnal másik nőt hoz a lakásba, ám Danit mindez nem érdekli. Evelint közben Bécy felkeresi őt munkahelyén, aki értesült róla, hogy Evelin megint Danival van. Kibékülnek, de Bécy aggódik, szerinte rossz hatással van a lányára a Danival való kapcsolata. Később Evelin és Dani felfedezik otthon Lili és Karesz rombolását.

Lili és Karesz szerelmi bánat miatt gyötrődnek. Mesi még azzal is kínozza őket, hogy rájuk bízza a nagybevásárlást. Lili és Karesz nem mindenben értenek egyet, abban azonban biztosan egyeznek, hogy nem akarnak többé a szerelem áldozatai lenni. Rengeteg alkoholt fogyasztanak, és közösen bosszút állnak Danin és Evelinen (szétszakítják a siklóernyős zsákját és tönkreteszik a szobáját, Evelinnek is megtapossák és összefirkálják a cuccait). Akciójukat további alkohollal ünneplik, végül egymás karjaiban és az ágyban kötnek ki.

2018.01.25., Csütörtök 20:25 - 1195. rész

Tamara reggel sikertelenül harcol a Joe és Teó miatt benne dúló érzelmi káosz ellen. Amikor Joe eljön érte, Tamara kelletlenül hagyja, hogy elvigye őt a fodrászatba. Ám odafelé menet Joe kérdezés nélkül megáll, meghívja Tamarát egy gofrira és lassan közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor Joe szenvedélyesen szerelmet vall Tamarának, Tamara láthatóan meghatódik. Gyöngyi azonban durván megmossa Tamara fejét, és emlékezteti a lányt mindazokra, amiket Joe tett vele meg.

Evelin reggel kénytelen visszamenni az albiba, mert ott maradtak cuccai. Találkozik Nikivel, aki kéri, a bocsásson meg neki, de Evelin erre nem hajlandó, hiszen Niki miatt mentek tönkre az albis kapcsolatai. Amikor viszont Gábor csúnyán kiosztja Evelint, Niki beszél a fiúval, és később odacipeli Evelin elé. Gábor bocsánatot kér Evelintől, Danit viszont megint csak nagyon kiosztja, ami Evelint érzelmileg a padlóra vágja.

Orsi az iskola előtt megtudja, hogy nyílt hét van az egyik menő tánciskolában. Végre valóra szeretné váltani egy régi álmát és meggyőzi a barátait, hogy tartsanak vele. A tánciskolába sajnos Ivett is eljön, és minden eszközt megragad arra, hogy megalázza Orsit. Ám Orsi a tudásával mindenkit lenyűgöz és győzedelmeskedik. Később Ivett és Nati ellopják Orsi és Zita ruháit, így a két lány kínosan érezve magát kénytelenek kölcsönruhákban hazamenni. Ám egy kis szerencsével Orsinak sikerül bosszút állnia Ivetten.

2018.01.26., Péntek 20:25 - 1196. rész

Tamara nagyon kikészült a Joe-val történő „szakítás” után, de azért is rosszul érzi magát, mert fogalma sincs, hogy mi is a helyzet vele és Teóval. Szofi sem érti, mi lehet Tamara baja, s amikor barátnője még beteget is jelent, végképp úgy érzi, hogy Tamara cserbenhagyta. Otthon Tamara és Teó között egy eldugult lefolyó miatt veszekedésre kerül sor, így Tamara végül mégis a fodrászüzletbe menekül, hogy kitérjen Teó útjából. Bár Tamara még mindig képtelen Szofinak és Tivadarnak elmondani, hogy mi történt Nyírparasznyán, barátai így is támogatják. Tamara végül rájön, hogy esélyt kell adnia Teónak.

Totó reggel bajba kerül: ma egyszerre szórólapozása és kutyafelvigyázása is lenne. Lemondja a kutyás melót, és Niki elintézi, hogy Evelin kapja meg, aki imádja az állatokat. A két lány megérkezik a helyszínre, kiderül, hogy a megbízó egy luxus villában él. A lányok a legjobbat hozzák ki ebből a napból, felpróbálgatják a megbízó feleségének drága ruháit stb. A két lányt majd megüti a guta, mikor a megbízó a vártnál korábban ér haza. Mindesetre sikerül időben eltüntetniük a nyomokat, csak az albérletbe hazaérve veszik észre, hogy Niki elfelejtette levenni a fülbevalót, amit felpróbált a villában. Vissza akarják csempészni egy trükkel, de már az ajtóban csődöt mond a tervük.

Karola szörnyen ideges, elérkezett a műtét napja. Bori végig mellette áll, miközben Karola alig mer reménykedni a műtét sikerében. Amikor végül minden szerencsésen alakul, Karolát nagyon bántja, hogy a lakótársait látszólag hidegen hagyja a gyógyulása. Bori ráveszi, hogy menjenek el a tetováló szalonba, ahol Karola ismét csak azt tapasztalja, hogy Krisztián sem igen törődik vele. Karola sértetten el akar menni, amikor hirtelen az összes barátja és kollégája előugrik, és egy hatalmas welcome-back partit csapnak a gyógyulása örömére.