hirdetés

Bosszú vagy szerelem 61. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 61. részének hosszabb tartalma

 

 

Cesur mindent lát, amit Tahsin a háza nappalijában csinál, azt is hallja, hogy Adalet felhívja telefonon és kedvesen beszélgetnek, aggódnak egymásért. Azt is meghallja, hogy Saliht ráállította Risára, majd elmondja Risának, hogy követik, de az csak nevet rajta, mert nagyon amatőr módon követik. Cesur szerint Tahsin tervezi Adalet szöktetését, Risa holnap beszélőn megpróbál beszélni a testvérével.

 

Közben Kemal egyre inkább Risa ellen van, Sirin viszont kezd mellé állni. Kemal, mikor szólt Risának, hogy Cesur várja, meglátta a kezében a Sühan-dossziét, amit gyorsan összecsapott, hogy Kemal ne láthassa, mi van benne, a férfi gyanakszik, szerinte Risa valamit titkol.

Sühan keresi Korhant, aggódik érte, beszélni szeretne vele, de nem éri el. Risa felkeresi a börtönben Adaletet és elbeszélgetnek, a férfi azt reméli, hogy Tahsin ellen fog vallani és végre szabad lesz a testvére, de a nő inkább „feláldozza magát, hogy védje a testvére hóhérát”. Risa megkérdezi, miért gyűlöli őt ennyire, miért hagyta harminc évre magára az egyetlen hozzátartozója. Risa szerint Tahsin Korludag teljesen magára fogja hagyni és akkor majd eszébe fog jutni a testvére.

Sühan megkapja Korhan búcsúlevelét, és elindul megkeresni a testvérét. A jelenetet látja a kamerán keresztül Cesur is, ő is elindul és megállítja útközben Sühant, majd átülteti a saját autójába, nem engedi tovább vezetni a lányt ilyen ideges állapotban. Tahsin is megtudja, hogy Korhan öngyilkosságot készül tenni, de szerinte úgy sem fogja megtenni, nem fog neki megbocsájtani.

Sühan és Cesur megtalálja Korhant a Nishantashi házban a földön fekve eszméletlenül, majd kórházba viszik, még életben van, Cesur kitapintotta a pulzusát.

Tahsin csak ül a kandalló előtt kezében a levéllel és visszaemlékezik a Korhannal való beszélgetésre, amikor a fia részegen kérdezte, miért nem szereti őt Tahsin. Sühan teljesen maga alatt várakozik Cesurral a kórház folyosóján. Az orvos végre hozza a jó hírt, Korhan ugyan nagyon súlyos mérgezést kapott, kimosták a gyomrát, de nincs maradandó károsodása. Cahide szeretné meglátogatni Korhant, de Sühan felpofozza és kiosztja a nőt, hogy nekik már nincs közös jövőjük, mivel a hazugságaival tönkretette a kapcsolatukat és soha többet nem engedi, hogy bántsa a bátyját.

Reyhan örömmel rohan Tahsinhoz a hírrel, Korhan életben maradt, de a férfi elég ridegen fogadja a hírt, „akkor elérte a célját”, majd a tűzre veti Korhan levelét. Risa közben mindent néz a kamerákon keresztül, majd mivel nincs senki Cesur házban rajta kívül, bemegy a férfi hálószobájába és a Sühanról készült képeket nézi, majd Cesur kabátját is felpróbálja.

Korhan, mikor magához tér, elnézést kér Sühantól. „Te nem csak apa fia vagy, a te lelked anyához kötődik. Nem emlékszel mit mondott? Csak egy dolog okoz csalódást nekem, hogy ha nem élsz, mikor élned lehetne.” –mondja Sühan, majd sírva ráfekszik a bátyjára és kéri, ne hagyja itt.

A következő napon Korhan még mindig azon szomorkodik, hogy az apja nem kereste, Sühan kéri, ne ezen gondolkodjon. Reyhan és Sirinék viszont meglátogatják. Korhan nem akar visszamenni a farmra, nem akar még egy győzelmet az apja kezébe adni, inkább a Nishantashi házban marad. Cesur viszont bedobja, hogy az ő farmján is maradhat. Korhan elfogadja a meghívást, kijelenti, Cesur tartozik nekik, a tűz után ő lakott náluk, most cserében ő is lakhat nála.

Mikor már egy kicsit jobban van, Cesur megmutatja Korhannak, hogy bekamerázta a nappalijukat, majd próbálja bevonni a Tahsin elleni harcba. Többek között azzal az indokkal is, hogy Tahsin Cesur és Korhan anyja életét is elvette.

Sühan nincs jól, hányt, tovább nem tudja titkolni Sirin előtt, hogy terhes.

Hülya a Korludag birtokot bámulja, mikor felbukkan Risa és a beszélgetés végén a férfi kijelenti, „jól ismerem az alárendelteket és te nem vagy olyan”, ami láthatóan jól esik a nőnek.