hirdetés

Bosszú vagy szerelem 91. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 91. részének hosszabb tartalma

 

Sühan és Cesur romantikusan üldögélnek este és a hullócsillagokat nézik, a férfi gyönyörűségeket mond a nőnek, ha Sühan nem lenne, már nem élne. Majd hirtelen felpattan, mert valakit hall a bokrok között, ők nem látják, de mi igen, hogy Bülent leskelődött.

 

Risa olyan embereket keres, akik képesek a saját érdekük miatt segíteni neki abban, hogy elérje a célját, vagyis azt, hogy Sühan és Cesur ne lehessen boldog. Turan sorolja neki a neveket, kik jöhetnek szóba: Hülya, Cahide és Bülent. Mind a hármukat elraboltatja, és külön-külön elbeszélget velük. Cahide azzal fogható, hogy Sühan terhes, mi lesz akkor, ha megszületik a gyermekük, akkor az övé rögtön háttérbe szorul. Hülya is a gyermekével fogható, Bülent pedig egyszerűen azzal, hogy Cesur és Sühan egy pár.

Ma tartják az esküvőt, nagy a készülődés, boldog pillanatok, nagy találkozások. Közben alakul Risa terve is.

Megérkezik Bülent Tahsinhoz, aki egyedül reggelizik, jön gratulálni azért, hogy Sühan és Cesur újra összeházasodik. Tahsin megjelenik a készülődő lányánál és kijelenti, tehát igaz, hozzá megy Cesur Karahasanoglu-hoz. Elmondja, mindent tud, ahhoz a férfihez megy, aki azért jött ide, hogy megölje. „Hogy teheted ezt velem”? Elmondja, mindent tud, hiába mondja Sühan, ez már a múlt, az apja nem akarja engedni az esküvőt, de utolsó érvként Sühan bejelenti, már késő, Cesur az unokája édesapja, ő pedig várandós.

Sühan iszik egy üveg vízből, ami ki van bontva, de még senki sem ivott belőle. Cesur megjelenik a szomorkodó Sühannál és kijelenti neki, senkinek sem engedi, hogy elrontsa ezt a napot, majd együtt, kézen fogva mennek az anyakönyvvezető elé.

Tahsin otthon egyedül szomorkodik, kezében Sühan fotójával, majd hirtelen bevillannak a képek, minden szörnyűség, ami történt vele, velük az utóbbi időszakban.

Sühan rosszul lesz, még mielőtt elkezdődhetne a szertartás, a hasát fogja. Majd látjuk a jelenetet, ahogy Risa mind a hármukkal beszél, és mit ajánl, kit mivel zsarol. A terve, meg akarja mérgezni Sühant, hogy a gyermek meghalljon. Nem tudjuk, hármójuk közül ki lehet a tettes, talán Hülya, aki nagyon nem akar rosszat okozni Sühannak, nem képes egy babát bántani, de akit Risa azzal fenyegetett meg, válasszon, vagy Sühan gyermeke, vagy az övé. Sühan kórházba kerül, aggódnak érte, majd az orvos kijön, Sühan majdnem elvetélt, de a baba és az anya is rendben vannak. Viszont még továbbra is meg kell őket figyelni, mert bármikor rosszra fordulhat a dolog.

Cahide is rosszul érzi magát, hogy vehetett ilyenben részt. Bülent is idegesen vezet hazafelé, majd látjuk, valószínűleg ő volt képes arra, hogy megtegye, egy fiolát dob egy kukába. Cesur kijön a kórteremből és meséli, Sühan fehér, mint a fal, a keze jéghideg. Sirin biztatja, Sühan nagyon erős, le fogja küzdeni, most éppen a babáért küzd. Cesur nem érti, hogyan történhetett, hiszen semmi jele nem volt ennek. Sirin végül elmondja, ott járt az esküvő előtt Tahsin, talán olyan ideges volt az apja látogatásától, hogy a magába fojtott feszültség kirobbant. Cesur elképesztően mérgesen indul Tahsin felé, Cahide jól letolja Sirint azért, mert mindent rázúdított Tahsin apukára, mindjárt ki fog törni a botrány.

Látjuk Hülyát hazafelé sétálni, ahogy visszaemlékezik, és újra kijelenti, nem képes arra, hogy megtegye, Risa újra a gyerekével fenyegeti. Mikor visszaér a házba, Tahsin leülteti és elmondja, néhány dologra kezd emlékezni, csak foszlányok, nem tudja értelmezni az emlékeket és megkéri, segítsen neki kitölteni az üres részeket, semmit sem titkolhat előle. Korhanék is megtudják, hogy Bülent mondott el mindent Tahsinnak. Hülya próbál nem válaszolni a kérdésekre, amikor csengetnek, Cesur áll az ajtóban elképesztően dühösen érkezik és beolvas Tahsinnak, kiabálja Sühan kórházban van és mindez Tahsinnak köszönhető. A férfi kiakad, hogy akarná bántani a lányát, de ezen pedig Cesur akad ki és ordít vele tovább, kiabálja azokat, amiket művelt az utóbbi időszakban, a gyilkosságokat, már a gyerekei is gyűlölik, Saliht is megölte. „Egy aljas, hazug, szélhámos, gyilkos vagy!” Cesur tovább ordibál Tahsinnal, reagáljon már valamit, de az teljesen összeomlik, csak pislogni tud és a távolba réved.

Az orvos bejelenti a jó hírt, Sühan asszony magához tért.

Tahsin még mindig nem mozdul, csak maga elé néz, Hülya megy oda hozzá és kérdezi, jól van?