Bosszú tűsarkon 2. évad, 34-39. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 2. évad, 34-39. rész tartalma

 

2024.04.29., Hétfő 21:00

2. évad, 34. rész

Serhan és Kerim között zajló feszült harc újabb szintre emelkedik. Oya partijára Sebnem előre kitervelten érkezik, hogy játszmája részeként tovább mélyítse bizalmát. Merve és Serhan gyermekelhelyezési ügye indulatokat szül, mikor az ügyvédek mindent megpróbálnak elkövetni, hogy Merve-t szorult helyzetbe hozzák.

2. évad, 35. rész

Serhan mindent elkövet, hogy minél több információhoz jusson Kerimről. Mehmet egy óvatlan elszólása fontos folyamatot indít el. Taylan gyanakodni kezd arra, hogy Pelin életében egy másik férfi is helyet kapott.

2024.04.30., Kedd 21:00

2. évad, 36. rész

Merve kétségbeesik, mikor megtudja, hogy Kerim börtönbe kerülhet, ezért komoly lépésre szánja el magát. A bíróság döntést hoz Mila felügyeletének megítélésében. Kemal hadnagy fontos fejleményt ér el Arzu halálának ügyében.

2. évad, 37. rész

Kerim Merve kezébe adja a döntést mielőtt vacsorázni menne Sebnemmel. Taylan részt vesz Emre legénybúcsúján, mit sem sejtve az este további fejleményeiről. Mehmet és a többiek kézhez kapják a határozatot Edip gyilkosságának ügyében.

2024.05.01., Szerda 21:00

2. évad, 38. rész

Elérkezik Emre és Burcu esküvőjének napja. A násznép között megjelenik Serhan és Oya is. Kerim úgy érzi, hogy tisztázatlan ügye akad Taylannal a múltból, ezért a sarokba szorítja a férfit. Sebnem eközben váratlanul feltűnik Oya otthonánál, hogy magához vegye Deniz-t.

2. évad, 39. rész

Oya élet-halál harcot vív Sebnemmel, miközben Serhan az esküvőn várja visszatérését. Kemal hadnagy és Derya nyomozásuk utolsó lépcsőfokához érnek.. Emre rájön, hogy kire is számíthatott igazán.